به گزارش پارس به نقل از مهر، جواد بهادرخان با بیان این مطلب گفت: با حل مسائل هویتی در جوانان، نگاه به زندگی و روش های دست یابی به اهداف به صورت درست در فرد پایه ریزی می شود. وقتی نظام ارزشی درست پی ریزی شود، زندگی هدفمند و ارزشی شکل خواهد گرفت. وی یکی از تفکرات اشتباه دست یابی به اهداف را تحصیلات صرف دانست و تصریح کرد: این تصور وجود دارد که انسان های موفق همه تحصیل کرده هستند. این نوع نگاه، نگاهی تک بعدی است. بارها مشاهده شده که برخی از افراد تحصیلکرده از پس ساده ترین مشکلات زندگی بر نمی آیند. نمی توان این مسئله را کتمان کرد.

این روانشناس اظهار داشت: مشخص ترین آسیب در جوامع امروز مشکل هویتی است. اگر جوان در زندگی اش طرح مشخصی برای ازدواج، اشتغال و دیگر مسائل خود نداشته باشد، فردی معلق است. این مسئله به فروپاشی نظام سنتی خانواده و نگرش های متفاوت خانواده نسبت به تربیت فرزندان باز می گردد. خواست والدین از فرزندانشان صرفا درس خواندن است و از آنان انتظار مسئولیت پذیری و رشد یافتگی ندارند.

وی افزود: اگر مبنا و معیار تربیت جوانان مباحث هویتی باشد، نگاهی اصولی و متفاوت به وجود می آید که هدفش سلامت انسان است. جوان باید بداند که برای رسیدن به سلامت جسم و روان و تداوم این سلامتی چه راهی را بپیماید و چگونه خود را در این مسیر توانمند کند.