به گزارش پارس به نقل از پیام نو، امید مهدی نژاد شاعر، روزنامه نگار و طنزنویس، در یادداشتی طنز و خواندنی در صفحه فیس بوک خود نوشته است:

آیا می دانید « لیونل مسی» ایرانی الاصل و فردی کاملاً اهورایی است؟


شاید تعجب کنید، اما باید بدانید که حقیقت دارد. بله. لیونل آندرس مسی، فوتبالیست آرژانتینی عضو باشگاه بارسلونا، مثل قریب به اتفاق مفاخر جهانی، نژادی آریایی و تباری ایرانی دارد. برای توضیح این حقیقت باید به نود و سه سال پیش برگردیم.


کمال الدین مسگرزاده، یکی از اهالی شهر ری بود که در بیست سالگی برای پیدا کردن کار، شهر و دیار را رها کرده و در بندر بوشهر سکونت گزیده بود. کمال الدین، پس از دو سال کار در بندرگاه، نخست به عنوان باربر ساده و در ادامه به عنوان سرباربر، تصمیم گرفت در جستجوی زندگی بهتر راهی سفر شود. سفری بین قاره ای با یک کشتی تجاری ایتالیایی، که بیش از ده ماه به طول انجامید. مقصد اولیه کشتی ایتالیا و مقصد نهایی اش آرژانتین بود. وقتی پس از ده ماه دریانوردی، مسگرزاده همراه با همسفران ایتالیایی اش به آرژانتین رسید، مفتون طبیعت زیبای آن شد و تصمیم گرفت در همان کشور بماند. شش ماه اول به سختی گذشت. کمال الدین زبان آرژانتیتی نمی دانست و کسی را نیز نمی شناخت. اما پس از شش ماه تمرین زبان، در مزرعه کشت سویای خوان آلفردو در دره ریونگرو مشغول به کار شد.

مسگرزاده به زودی مراتب ترقی را طی کرد و در کمتر از یک سال از یک کارگر ساده، به سرکارگر بخش روغن گیری مزرعه خوان آلفردو رسید. خوان آلفردو با مشاهده همت و پشتکار مسگرزاده، به او بسیار علاقمند شده بود و او را مسی صدا می کرد. خوان آلفردو چندی بعد دخترش جورجیا را نیز به عقد او درآورد و به این ترتیب کمال الدین و جورجیا زندگی خوشی را در کنار هم در مزرعه آغاز کردند که حاصل آن فرزندانی به نام های دیه گو، جمال الدین، خورخه نستور، فرانسیس، کریستینا بیگم و گابریل بود. همه چیز به خوبی و خوشی پیش می رفت تا این که در جریان سیل دره ریونگو، تمام مزارع دره زیر آب رفت و مزرعه خوان آلفردو نیز بکلی نابود شد. خوان آلفردو پس از این حادثه مشاعرش را از دست داد و کمال الدین و جورجیا مجبور شدند او را به یک تیمارستان محلی بسپارند و به بوئنوس آیرس مهاجرت کنند. دوران اقامت کمال الدین و جورجیا در بوئنوس آیرس دورانی سخت بود. در این دوران کمال الدین در یک دفترخانه اسناد رسمی به رونویسی اسناد می پرداخت و جورجیا در خانه های اعیان شهر کلفتی می کرد. گابریل، آخرین فرزند آنها در این دوران به دنیا آمد. دیری نگذشت که کمال الدین و جورجیا بر اثر فشار زیاد کار دار فانی را وداع کردند و همسایگان، هریک از فرزندان آن دو را به یتیم خانه ای سپردند. گابریل هفت ساله در یتیم خانه سان دیه گو بزرگ شد و دوران کودکی، نوجوانی، جوانی و حتی میانسالی خود را در آنجا گذراند. حضور اوا که به نوبه خود دختر یتیمی بود که در بخش دخترانه یتیم خانه بزرگ شده بود اولین و آخرین روزنه امید در زندگی گابریل بود. این روزنه امید به ازدواجی عاشقانه انجامید و گابریل و اوا زندگی فقیرانه اما سرشار از عشق و عاطفه خود را در اتاقی زیرشیروانی آغاز کردند. حاصل این ازدواج عاشقانه، تنها یک فرزند بود که نامش را خورخه هوراکیو گذاشتند. خورخه هوراکیو نیز همچون پدر و مادرش در فقر بزرگ شد و در فقر رشد کرد و نتوانست به تحصیل ادامه دهد. او در نوجوانی به کار در یک کارخانه تولید واکس کفش پرداخت و همان جا بود که در سال ۱۹۸۵ با سلیا ماریا کوچیتینی که یک نظافتچی نیمه وقت بود ازدواج کرد. آنها نیز چند سال بعد صاحب فرزندی شدند که نامش را « لیونل آندرس» گذاشتند. فرزندی که پس از چندی به یکی از بهترین فوتبالیست های جهان تبدیل شد.


چندی پیش، کالج هلند، لیونل مسی را « باهوش ترین فوتبالیست دنیا» اعلام کرد. ما حتی اگر حقایق فوق را هم نمی دانستیم، از نتیجه تحقیقات کالج هلند متوجه این حقیقت می شدیم که در سر لیونل مسی، هوش آریایی و در رگ های او خون آریایی جریان دارد.

گفتنی است که این یادداشت خواندنی، با  ۲۵۸ بازنشر و ۵۰۲ لایک (محبوبیت) مورد استقبال کاربران فیس بوک قرار گرفته است.

[تصویر کمال الدین مسگرزاده، جد اعلای لیونل مسی، اثر مرجان اندرودی]