30 هزار فرصت شغلی در حوزه فرهنگ و هنر ایجاد میشود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بر اساس توافق این وزارتخانه با سازمان برنامه و بودجه زمینه اشتغال 30 هزار نفر در حوزه فرهنگ و هنر از طریق اعطای تسهیلات اشتغالزایی فراهم می شود.
سید عباس صالحی در دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر بلوچستان در ایرانشهر اظهار داشت: ارائه این تسهیلات کمک می کند تا زمینه اشتغال فعالان حوزه فرهنگ و هنر کشور فراهم شود.
وی ادامه داد: خرید آثار تولیدی در فضای حوزه فرهنگ و هنر مورد توجه این وزارتخانه است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بیمه اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه گفت: شمار بیمه شدگان این حوزه از حدود 17 هزار نفر هم اینک به 30 هزار نفر افزایش یافته است.
صالحی ارتقای سرانه فرهنگی، تکمیل طرح های نیمه تمام، ایجاد فرصت های مکمل برای گسترش فضاهای فرهنگی و افزایش سرانه فرهنگ و هنر در سیستان و بلوچستان را از مهمترین برنامه های این وزارتخانه در این استان مرزی عنوان کرد.
وی گفت: در حمایت از هنرمندان مسیری را شروع کردیم که طی کردن این مسیر با وجود منابع مالی دولتی راحت نیست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: زبان بلوچی به عنوان یک زبان ایرانی و تاثیر گذار در منطقه باید بیش از گذشته مورد حمایت های علمی قرار گیرد.
صالحی بیان کرد: مکتب خانه موسیقی که مکمل استودیو در فضای شهرهای سیستان و بلوچستان است مورد توجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی اظهار داشت: موسیقی محلی سیستان و بلوچستان به ویژه بلوچی می تواند به عنوان مزیت عمومی و منطقه ای باشد و مورد حمایت قرار گیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مشکل نگارخانه های فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان را برطرف خواهیم کرد.
صالحی با بیان اینکه مرکز پژوهش مرتبط با حوزه سفال کلپورگان مورد حمایت این وزارتخانه قرار گرفت گفت: حضور هنرمندان سیستان و بلوچستان در تهران و حتی کشورهای منطقه در این دوره در وزارتخانه لحاظ شده است تا هنرمندان فرصت حضور بیشتری را داشته باشند.
وی ادامه داد: در حوزه آموزشگاه ها و مراکز آموزشی سیستان و بلوچستان نیز تدابیر خاصی مدنظر قرار گرفته است.
صالحی تاکید کرد: مسائل مربوط به بیمه و معیشت هنرمندان کشور به ویژه سیستان و بلوچستان مورد توجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سیستان و بلوچستان آنقدر ظرفیت دارد که اگر پرده ها کنار رود این دارایی به سرمایه های پرباری برای استان تبدیل می شود.
وی با محکومیت حادثه تروریستی صبح امروز در چابهار گفت: تروریست ها به عنوان بدخواهان نظام و این منطقه می خواهند چهره زیبای سیستان و بلوچستان را زشت جلوه دهند تا دارایی های این استان شناسایی نشود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: سیستان و بلوچستان با جذابیت های بی نظیر و پیشینه تاریخی بی مانند باید بدرخشد و زمینه استفاده از این فرصت ها فراهم شود.
وی تاکید کرد: آنانی که در این چند دهه کوشیدند که چهره سیستان و بلوچستان را سرشار از خشونت و حمل و نقل مواد مخدر نشان بدهند خیانت جبران ناپذیری به این منطقه کرده اند.
صالحی گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نگاه خاصی به سیستان و بلوچستان به عنوان حلقه ارتباطی ایران با آن سوی مرزها دارد.
وی ارتقای شاخص های فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان را از مهمترین برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر شمرد و گفت: حمایت از آثار تصویری اعم از عکس و فیلم سینمایی برای معرفی ظرفیت های این منطقه در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: عکاسان و فیلمسازان داخلی و بیرونی، سیستان و بلوچستان را آنگونه که هست نشان دهند نه آنگونه که دشمنان می خواهند.
صالحی تصریح کرد: باید توجه گردشگران و سرمایه گذاران را به این استان معطوف کرد.
وی ادامه داد: اگر می خواهیم نگاه توسعه ای را در سیستان و بلوچستان قوی کنیم ابتدا باید تصورات را درباره این منطقه از طریق فیلم و عکس تغییر دهیم.
انتهای پیام/
ارسال نظر