به گزارش پارس نیوز، 

دقایقی پیش پیروز حناچی در اولین مقصد کتاب گردی خود در کتاب فروشی اسلامیه واقع در خیابان سیروس حضور پیدا کرد و با مسئولان قدیمیترین انتشارات حال حاضر تهران به گفت و گو نشست.کتاب گردی پیروز حناچی دقایقی پیش با حضور پوریا سوری سرپرست مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران آغاز شد.

در ادامه کتاب گردی، سرپرست شهرداری تهران در مرکز تبادل کتاب واقع در چهارراه ولیعصر (عج)، خیابان برادران مظفر حضور پیدا کرد. مدیران مرکز نیز در توضیح ساز و کار فعالیت این مرکز از تبادل 600 هزار جلد کتاب از این طریق خبر دادند.

پیروز حناچی در پایان این بازدید در دفتر یادگاری مراجعین مرکز، یادداشت کوتاهی نوشت.خانه فرهنگ و هنر گویا در زیر پل کریمخان مقصد بعدی سرپرست شهرداری تهران بود. حناچی به همراه ولی الله شجاع پوریان، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و محمد جواد حق شناس و احمد مسجد جامعی از اعضای شورای شهر از کتاب فروشی، گالری و کافه خانه فرهنگ و هنر گویا بازدید کرد.

گفتنی است؛ حجت الاسلام محمود دعایی، سرپرست موسسه اطلاعات نیز در این بخش از بازدید سرپرست شهرداری تهران را همراهی کرد.

در ادامه برنامه، پیروز حناچی و هیئت همراه در راستای بازدید از کتاب فروشی های خیابان کریمخان، در نشر ثالث حضور پیدا کردند.

پیروز حناچی در حاشیه برنامه امروز خود گفت: امروز به مناسبت روز کتابگردی از کتاب فروشی اسلامیه به عنوان قدیمی ترین انتشارات تهران بازدید کردم. این کتاب فروشی در خیابان پانزده خرداد واقع شده و متعلق به سال 1280 است. پس از آن به مرکز تبادل کتاب رفتیم.

وی ادامه داد: کسانی که می خواهند کتاب مبادله کنند در قالب کتاب دست دوم می توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند. به این معنی که افراد کتاب های خود را به شکل دست دوم به این مرکز می دهند. به عقیده من، هر فردی که این ایده را داده خوش فکر بوده است.

سرپرست شهرداری با بیان اینکه ایده ایجاد مرکز تبادل کتاب بهتر از کتاب هایی است که در کنار خیابان ها خرید و فروش می شود، گفت: این ایده آبروبخشی به کتاب بوده است.

وی با بیان اینکه روز کتاب و کتابخوانی را به همه مردم تبریک می گویم در پاسخ به این سوال که آیا با وجود همه مشغله ها فرصت مطالعه دارد، عنوان کرد: سعی می کنم کتاب بخوانم و از آن جایی که در حوزه کتاب تالیفاتی به خصوص در حوزه اموزشی و دانشگاه داشتم، معمولا کتاب های خود را هدیه می دهم.

وی در پاسخ به این سوال که ایا شهرداری به دغدغه کتابفروشان و انتشاراتی ها توجه می کند، گفت: حتما تلاش می کنیم هر کاری که از دستمان برمی آید انجام دهیم اما توسعه صنعت دیجیتال تاثیراتی را هم بر روی کتاب داشته است.

حناچی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که ایا شهرداری در حوزه راه اندازی جمعه بازار کتاب و ایجاد بازارچه های کتاب اقدام می کند، تصریح کرد: شهرداری همه اقدامات لازم را برای توسعه امور اجتماعی انجام می دهد، امور اجتماعی مورد حمایت شهرداری هستند و در این خصوص برنامه ریزی خواهد شد.

انتهای پیام/