واقعیت مرگ برای اهل اندیشه و تفکر امری لذتبخش است
اسماعیل آذر اندیشه و تفکر را بهترین و ارزشمندترین توشه و سوغات برای انسان دانست و افزود: مرگ حقیقی است که برای تمام انسانها اتفاق میافتد « کُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَیْنا تُرْجَعُونَ »، اما واقعیت مرگ برای اهل اندیشه و تفکر امری لذتبخش است.
نشست کتابداران کتابخانههای مساجد کشور امروز با حضور حجتالاسلام حبیب رضا ارزانی دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور، اسماعیل آذر پژوهشگر و استاد دانشگاه و جمعی از کتابداران کتابخانههای مساجد سایر استانهای کشور برگزار شد.
اسماعیل آذر در این نشست طی سخنانی با تأکید بر اینکه انسانِ امروز اهل اندیشه و تفکر نیست، گفت: جهان امروز ما انسانها را به سوی بیرون و عینیت سوق میدهد، این در حالی است که سعادت انسان مربوط به درون و ذهنیت او است.
این پژوهشگر و استاد دانشگاه اندیشه و تفکر را بهترین و ارزشمندترین توشه و سوغات برای انسان دانست و افزود: مرگ حقیقی است که برای تمام انسانها اتفاق میافتد « کُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَیْنا تُرْجَعُونَ »، اما واقعیت مرگ برای اهل اندیشه و تفکر امری لذتبخش است.
وی با اشاره به نهضت امام حسین (ع) و «آزادگی» به عنوان یکی از درس های عاشورا گفت: کتاب و مطالعۀ آن بسیار میتواند این درس آزادگی را در دل و جان آدمی جای دهد.
آذر در ادامه ضمن توصیه کتابداران کتابخانههای مساجد به انس هر چه بیشتر با کتاب اظهار کرد: کتاب گنجینهای است که در چند بیت شعر میتواند اصول علوم مختلف را به ما بیاموزد. به عبارت دیگر، انس ما با کتاب بهترین دانشگاه است.
انتهای پیام/
ارسال نظر