ایرانی ها 600 موکب عراقی را تکریم کردند
![lead](/images/topnews-text-icon.png)
آیت الله نجف نجفی مسئول بعثه مقام معظم رهبری در عراق اعلام کرد: گروهای اعزام شده از سوی کمیته فرهنگی اربعین حسینی علیه السلام از 600 موکب عراقی که در حال خدمت رسانی به زایران اربعین هستند با اهدای بسته های معنوی تکریم کردند.
مسئول بعثه مقام معظم رهبری در کربلای معلی هدف از این اقدام را تقویت اتحاد و انسجام میان مردم دو کشور ایران و عراق دانست.
وی بابیان این که تکریم از موکب های عراقی برای سومین سال است که انجام می شود، افزود: این اقدام با استقبال گرم موکب های عراقی مواجه شده و اثرات بسیار مثبتی در جهت خدمت رسانی به زایران اربعین حسینی داشته است.
نجفی با تاکید بر این که به غیر از موکب های ایرانی، مردم شریف عراق به ویژه مسؤولان موکب ها میزبان اصلی سیل عظیم زائران حسینی (ع) هستند، تصریح کرد: بر همه افراد لازم است زحمات بی منت مردم عراق در خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی را قدر دانسته و فداکاری آنان را محترم بشمارند.
در مراسم اربعین دو سال گذشته نیز هر بار از 750 موکب عراقی تکریم به عمل آمده بود.
خاورم م.ج * 1770*1049
ارسال نظر