به گزارش پارس نیوز، 

هفدهمین دوره جشنواره کتاب و رسانه برای شرکت در بخش‌های «رسانه‌های نوشتاری»، «رسانه‌های دیداری و شنیداری»، «عکس» و «تولید محتوا در صفحه‌های تخصصی شبکه‌های مجازی» فراخوان داد.

این جشنواره طبق روال هر ساله تلاش می‌کند با بهره‌گیری از دانش و تجربه فعالان خبره دو حوزه رسانه و کتاب، آثار رسانه‌ای انتشار یافته در زمینه کتاب و نشر را بررسی کند.

در این دوره از جشنواره کتاب و رسانه، علاوه بر بخش عکس که سال گذشته به بخش‌های جشنواره افزوده شد، دو مبحث آثار طنز و مطالب منتشر شده در فضای مجازی نیز به رقابت و داوری‌های این دوره اضافه شده است. در این دوره، همچنین نخستین‌بار همه مراحل ارائه آثار و نیز داوری‌ها به شکل مکانیزه دیجیتال انجام خواهد شد و نیازی به ارسال فیزیکی آثار نیست.

براساس فراخوان اعلام شده ازسوی دبیرخانه هفدهمین جشنواره کتاب و رسانه، جشنواره امسال در بخش «رسانه‌های نوشتاری» (مطبوعات کاغذی، خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری رسمی) شامل خبر، گزارش، گفتگو، طنز و یادداشت، نقد و مقاله (مطبوعاتی و تخصصی)، بخش «رسانه‌های دیداری و شنیداری» (تلویزیون و رادیو) شامل خبر، گزارش، گفتگو، میزگرد، داستانی - نمایشی (کتاب صوتی)، طنز و برنامه‌های ترکیبی، بخش «عکس» شامل تک‌عکس و گزارش تصویری و بخش «تولید محتوا در صفحه‌های تخصصی شبکه‌های مجازی» شامل معرفی کتاب، یادداشت و نقد، گفتگو، گزارش و خبر، برگزار می‌شود.

آثاری که در فاصله اول مهر ۱۳۹۶ تا پایان شهریور ۱۳۹۷ در رسانه‌ها منتشر شده‌اند، در این دوره از جشنواره می‌توانند شرکت کنند. آثار باید در یکی از رسانه‌های دارای مجوز در تهران یا شهرستان یا در یکی از صفحه‌های تخصصی و دارای هویت مشخص شبکه‌های مجازی منتشر شده باشند. هر فرد با حداکثر ۹ اثر در بخش‌های مختلف جشنواره به دلخواه خود می‌تواند شرکت کند. در بخش رسانه‌های دیداری و شنیداری، ارائه تصویر گواهی پخش اثر با قید تاریخ پخش که به امضای مدیر گروه یا مدیر پخش شبکه رسیده باشد، الزامی است.

بدیهی است، هر اثر در این بخش به‌نام فردی ثبت می‌شود که نام او به‌عنوان نماینده گروه تولیدکننده، در گواهی صادر شده قید می‌شود.

آیین پایانی هفدهمین دوره جشنواره کتاب و رسانه و معرفی برگزیدگان همزمان با بیست‌و‌ششمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در آبان ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/