به گزارش پارس نیوز، 

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی،« پرهام جانفشان » افزود: این کاروانسرای تاریخی با توجه به ویژگی هاو آرایه های معماری می تواند عاملی در جذب سرمایه گذار باشد.
وی اظهار داشت: این صندوق برای تشویق و هدایت فعالیت های قانونی سرمایه گذاران، تعیین کاربری و اعطای مجوز بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور، حمایت از اشخاص حقیقی و حقوقی مرتبط با احیای بناهای تاریخی و اعطای تسهیلات حمایتی به بهره برداران تشکیل شده است تا دغدغه علاقه مندان فرهنگی کاهش یابد.
جانفشان افزود: این صندوق می کوشد مشارکت سرمایه گذاران در مرمت و نگهداری آثار تاریخی کشور را افزایش دهد و با تغییر کاربری آگاهانه ضمن حفاظت از آثار تاریخی، اشتغال آفرینی کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی نیز در جریان این بازدید گفت: آمادگی در استان وجود دارد که با آغوش باز پذیرای سرمایه گذاران از مسیر صندوق احیا باشد تا ضمن مرمت کامل بناهای تاریخی حضور گردشگران افزایش پیدا کند.
« مهدی زندیه وکیلی» افزود: استان مرکزی با توجه به اقلیم هالی متفاوت، وجود راه های ارتباطی استاندارد زمینی، ریلی و هوایی و نزدیکی به پایتخت از فرصت های تضمین شده سرمایه گذاری در حوزه گردشگری است از این رو با تمام توان پشتیبان سرمایه گذاران است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نیز گفت: حضور این صندوق در استان مایه خیر و برکت برای حوزه های میراث فرهنگی و گردشگری است چرا که به مرمت اصولی اماکن تاریخی و جذب گردشگر می انجامد.
سید «محمد حسینی» افزود: سابقه حضور و فعالیت این صندوق در استان طلایی است زیرا اماکنی که کمتر مورد توجه قرار داشتند و مرمت کارشناسی می شوند و با تغییر کاربری آگاهانه به فرصتی نوین در عرصه اقتصادی استان تبدیل خواهند شد.
مدیرعامل صندوق احیاء و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی کشور روز گذشته به همراه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی و مدیرکل میراث فرهنگی استان از شهرستان های ساوه، دلیجان، خمین، اراک و شهر نراق بازدید کرد.
بازدید از کاروانسرای آوه، کاروانسرای دودهک دلیجان، غار نخجیر، بافت تاریخی و اقامتگاه بومگردی نراق، ارگ میشیجان، بیت تاریخی حضرت امام خمینی(ره) و موزه سالار محتشم خمین و نیز حضور در موزه مفاخر، موزه حسن پور و میدان ارگ اراک از برنامه هایی بود که در این روزی کاری رخ داد.
بیش از 2 هزار اثر تاریخی در استان مرکزی شناسایی شده است.
6991/6013/