دفاع داروغهزاده از لیلاحاتمی واکنش روزنامه کیهان را به دنبال داشت
پس از انتقاد روزنامه کیهان از لیلا حاتمی، ابراهیم داروغهزاده، از مدیران دولتی سینما در صفحه شخصی خودش خطاب به کیهان انتقاد کرد در ادامه شرح آن را میخوانید.
پس از انتقاد روزنامه کیهان از لیلا حاتمی، ابراهیم داروغهزاده، از مدیران دولتی سینما در صفحه شخصی خودش خطاب به کیهان نوشت که؛ «ایشان یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران هستند!» وی همچنین نوشته که حاتمی بارها گفته که صفحهای در فضای مجازی ندارد، اما جای سؤال است که چرا خود لیلا حاتمی چنین مطلبی را تکذیب نکرده و به افرادی که از زبان وی در فضای مجازی، علیه نظام سخنپراکنی میکنند اعتراضی نمیکند؟ اما مسئله مهمتر این است که گویا مدیر محترم نظارت و ارزشیابی سینمایی فراموش کرده که لیلا حاتمی سال گذشته در جشنواره فیلم برلین و در میان بیگانگان علیه کشور خود سخن گفته بود و به حمایت از اغتشاشگران پرداخته بود تا بلکه از این طریق بتواند دل مسئولان ضدایرانی جشنواره برلین را به دست آورد و جایزهای بگیرد. با توجه به سخنان دوشنبه شب رئیسجمهور مبنی بر اینکه اغتشاشات دی ماه سال 96 موجب افزایش تحریمها شده بود، از این مدیر دولتی عجیب است که این چنین به دفاع از حاتمی بپردازد.
سؤال دیگر این است که آقای داروغهزاده که بدهکار مردم این کشور و نظام است، چرا در مقابل هتاکیهای پیدرپی به اصطلاح سلبریتیها علیه مردم و انقلاب سکوت میکند و فقط به کیهان واکنش نشان میدهد؟ مسئول اداره نظارت و ارزشیابی همچنین باید پاسخگوی رفتار تبعیضآمیز خود در مواجهه با سینماگران هم باشد. چرا آقای داروغهزاده هیچگاه در مقابل هتاکیهای اوباش فضای مجازی به بازیگران متعهد و بااخلاق سینما از این بازیگران دفاع نمیکند و فقط یک بازیگر برای ایشان باارزش شده است؟
بیتردید یکی از دلایل زاویه داشتن سینمای ایران از انقلاب، وجود مدیرانی است که مناصب را اشغال کردهاند و در عمل به انقلاب ضربه میزنند و در این حال نهادهای نظارتی هم در خواب به سر میبرند. جدا از حمایت داروغهزاده از عناصر غربگرا و بیگانهپرست، مدتها پیش یکی از مدیران سازمان سینمایی رسماً از زنان خیابانی که دست به کشف حجاب میزدند، حمایت کرد.
کیهان بارها نسبت به پدیده نفوذ در عرصه فرهنگی و جدی بودن این واقعیت هشدار داده است و در آینده به موضوع مدیریت سینمایی ورود خواهد کرد.
انتهای پیام/
ارسال نظر