حاتمی کیا: وقتی پای انتقاد از جامعه به میان میآید، فردی چپگرا هستم
کارگردان فیلم «به وقت شام»در گفتگو با خبرگزاری فرانسه درتهران، تاکید کرد زمانی که پای انتقاد از جامعه به میان میآید، فردی چپگرا، اما در هنگام دفاع از نظام ایران که حاصل خونهای شهدای زیادی است، راستگرا هستم.
شبکه تلویزیونی فرانس 24 به نقل از این خبرنگار خبرگزاری فرانسه افزود : ابراهیم حاتمی کیا که سابقه ساخت فیلم هایی در باره جنگ ایران و عراق را دارد، به تازگی فیلمی در باره گروه تروریستی داعش در سوریه ساخته است که با استقبال بی نظیر مخاطبان ایرانی خود روبرو شد.
حاتمی کیا در دفتر شرکت فیلم سازی اوج، پذیرای خبرنگار خبرگزاری فرانسه بود و به پرسش های او درباره فیلم جنجالی'به وقت شام' پاسخ داد.
این کارگران مطرح ایرانی به خبرنگار فرانس پرس گفت: زمانی که پای انتقاد از جامعه به میان می آید، من فردی چپگرا، اما در هنگام دفاع از نظام ایران که حاصل خون های شهدای زیادی است، راستگرا هستم.
حاتمی کیا درباره آخرین فیلمش گفت:'به وقت شام، فیلمی سیاسی نیست بلکه دیدگاه خود من به عنوان یک مسلمان است. این فیلم فیلمی انسانی و مربوط به مسائل انسانی است. ما با گروهی روبرو هستیم که پرچم اسلام را نشان می دهد اما در واقع یک انحراف شیطانی است.'
کارگردان شهیر ایرانی گفت:'اگر تاریخ آمریکا را نگاه کنید، آمریکایی ها همواره به این موضوع افتخار کرده اند که چگونه در زمان جنگ دوم جهانی تعداد زیادی نظامی به نورماندی اعزام کردند تا بشریت را نجات دهند. اکنون دقیقا همان وضعیت در خاورمیانه در حال روی دادن و ما می خواستیم به مردمی که دین و فرهنگ شان با ما یکی است، کمک کنیم.'
درادامه گزارش خبرگزاری فرانسه آمده است:شرکت سینمایی اوج علاوه بر فیلم به وقت شام، صدها مستند تلویزیونی وسریال بسیار محبوب« پایتخت 5» را ساخته است که در تعطیلات نوروزی مخاطبان بسیار زیادی را به خود جلب کرده بود . در سری پنجم سریال پایتخت، اعضای خانواده اصلی به دست داعش ربوده شده بودند.
فیلم سینمایی «به وقت شام» که تقریبا همزمان با تعطیلات سال نوی ایران اکران شد، حدود یک میلیون و 400 هزار ایرانی را به سینماها کشاند.
این میزان فروش باعث می شود فیلم به وقت شام به دومین فیلم محبوب ایران تبدیل شود و اکنون این فیلم در خارج از کشور برای اکران تبلیغ می شود.
به وقت شام، داستان یک پدر و پسر خلبان جنگی را بیان می کند که در حال انجام یک ماموریت نجات آوارگان در سوریه هستند اما به یکباره گرفتار یک ماجرای گروگانگیری مرگبار می شوند.
به وقت شام در ایران و سوریه فیلمبرداری شده و جلوه های ویژه پر هزینه ای که در آن وجود دارد کمتر در فیلم های پخش شده در ایران قابل مشاهده است.
در پایان این فیلم ملودرام، یکی از شخصیت های اصلی به وقت شام، زندگی اش را فدا می کند تا مانع حمله به کاخ ریاست جمهوری در دمشق شود.
این پایانی است که محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در هنگام تماشای آن، نتوانست جلوی اشک خود را بگیرد و گریست.
به دنبال موفقیت فیلم 'به وقت شام' در داخل ایران، اکنون سازندگان آن به دنبال بازارهای خارجی برای اکران آن هستند و اعلام کرده اند در همین زمینه قرار دادهایی با ژاپن، کره جنوبی ، لبنان و لهستان به امضاء رسانده اند.
انتهای پیام /
ارسال نظر