آموزش و پرورش با بحران کمبود معلم روبرو است
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه آموزش و پرورش در سالهای آینده با کمبود معلم مواجه است، گفت: دانشگاههای فرهنگیان و شهید رجایی باید با جذب دانشجو بیشتر معلمان مورد نیاز را تامین کنند.
داود محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه آموزش و پرورش در سالهای آینده با کمبود معلم مواجه است، گفت: در گزارشهایی که وزارت آموزش و پرورش به کمیسیون آموزش مجلس ارائه داده است تا چند سال آینده حدود 320 هزار نفر از فرهنگیان بازنشسته میشوند و این وزارتخانه با بحران کمبود نیرو مواجه است که برای رفع این مشکل باید برنامهریزیهای لازم انجام شود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر در مجلس افزود: دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی باید با جذب دانشجو بیشتر معلمان مورد نیاز آموزش و پرورش را تا حد امکان تامین کنند.
محمدی بیان کرد: اگرچه براساس قانون برنامه ششم توسعه، تنها کانال جذب نیرو در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان است اما براساس ماده 28 آئیننامه این دانشگاه در مواقع ضروری میتوان با جذب نیرو از سایر دانشگاهها و ارائه آموزشهای لازم و یا برگزاری آزمونهای استخدامی و... نیاز به نیروی کار را برطرف کرد.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از راههای تامین نیروی مورد نیاز آموزش و پرورش به خدمت گرفتن نیروهای حقالتدریس است، اظهار کرد: این وزراتخانه باید هرچه سریعتر برای این مشکل اقدامی انجام دهد چراکه مسئله مهمی است و میتواند در آینده به معضلی تبدیل شود.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انتقاد از کاهش ظرفیت جذب دانشآموز در هنرستانها به دلیل کمبود استادکار و نیروی آموزشی، افزود: کاهش جذب دانشآموز در هنرستانها به دلیل نبود نیروی آموزشدهنده قابلقبول نیست؛ یکی از دغدغههای کشور بیکاری فارغالتحصیلان است بنابراین با بهکارگیری این افراد و برگزاری دورههای ضمن خدمت میتوان دو دغدغه جامعه یعنی کمبود معلم و اشتغال فارغالتحصیلان را برطرف کرد./
پایان پیام
ارسال نظر