هزینه برای فعالیتهای قرآنی در حکم سرمایه گذاری است
رئیس سازمان دارالقرآن کشور با بیان اینکه موضوع فعالیت های قرآنی منحصر به سازمان یا ارگان خاصی نیست، گفت: هزینه برای فعالیت های قرآنی در حکم سرمایه گذاری است.
مهدی قره شیخلو روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در زنجان افزود: در مجموع میزان سرمایه گذاری برای قرآن در کشور مناسب نیست، سر جمع همه اعتبارات قرآنی در لایحه بودجه کشورشاید با یک قرارداد در بعضی از وزارتخانه ها مساوی باشد.
وی ادامه داد: البته همه سرمایه گذاری در حوزه قرآن، پول نیست، ولی دولت، نظام و مسئولان وظیفه دارند به عنوان حکومت و نظام اسلامی حمایت های قابل پذیرش از فعالیت های قرآنی داشته باشند در حالی که وضعیت کنونی با نقطه مطلوب خیلی فاصله دارد.
قره شیخلو با بیان اینکه کار قرآن، کار دولتی نیست و نیازمند کمک مردم نیز هست، گفت: ورود خیرین به حوزه فعالیت های قرآنی خیلی کم و محدود است و جلب مشارکت خیرین در این حوزه نیاز به زمان و فرهنگ سازی دارد.
وی توسعه برنامه های قرآنی را در گرو کمک های توأم دولتی و مردمی ذکر کرد و افزود: منظور از برنامه های قرآنی، فقط روخوانی، روانخوانی و مسابقه نیست بلکه منظور آموزش های کاربردی قرآن است که بتواند در زندگی مردم تاثیر داشته باشد.
رئیس سازمان دارالقرآن به ضرورت فضاسازی و تبلیغ و ترویج برنامه ها و فعالیت های قرآنی در کشور اشاره کرد و گفت: نقش محوری در این زمینه را رسانه ملی بر عهده دارد ولی در بین 100 شبکه تلویزیونی و رادیویی با یک شبکه و رادیو قرآن مساله حل نمی شود.
وی ادامه داد: شبکه های دیگر صدا و سیما هم باید به موضوع قرآن بپردازند و با الگوسازی، فضای قرآنی را تشویق و ترویج کنند، ولی این امر در حجم قابل توجهی در صدا و سیما اتفاق نمی افتد.
قره شیخلو خاطرنشان کرد: در سایر رسانه ها نیز وضعیت به همین منوال است و انعکاس اخبار و رویدادهای قرآنی ضعیف است در حالی که اگر رسانه ها در این حوزه ورود جدی داشته باشند، تاثیرات قابل توجهی در سطح جامعه می گذارند.
وی با بیان اینکه استان زنجان دارای ظرفیت بالایی در حوزه فعالیت های قرآنی است، افزود: در اجرای برنامه های قرآنی در مجموع وضعیت استان زنجان، قابل قبول است.
رئیس سازمان دارالقرآن بابیان اینکه در حق قرآن کم لطفی می شود، گفت: رشد فعالیت های قرآنی در گرو همکاری و مساعدت همه مسئولان است.
7312/6085
ارسال نظر