حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امروز در همایش احسان غدیر که با حضور محسن ولیئی ‌مدیرکل کمیته امداد استان تهران، حسین ظریف‌منش مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر و شمار دیگری از مسئولان در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، با تأکید بر قرابت قرآن و عترت اظهار داشت: در قرآن کریم جایگاه ائمه‌ اطهار و ولایت بسیار مورد توجه قرار گرفته است، که یکی از آن‌ها در آیه مباهله است.

وی افزود: مباهله به نوعی شعار غدیر است که باید مورد توجه ویژه‌ای قرار گیرد، قطعاً مفهوم مباهله را می‌توان با بیان‌های مختلف به ویژه زبان زیبای هنر، زنده و پویا نگه داشت.

امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به آیه مودّت در قرآن کریم تصریح کرد: رمز پایداری خانواده‌ها بدون شک مودّت و محبت میان افراد خانواده است، که اگر خانواده‌ها به هم محبت کنند، جامعه نیز به سمت پایداری و استحکام پیش می‌رود.

صدیقی با بیان اینکه با درنظر گرفتن جایگاه امیرمؤمنان(ع) می‌توان به مودّت و محبت واقعی رسید گفت: امام علی(ع) هرگز در جامعه خود گداپروری نمی‌کرد؛ بلکه با کمک به افراد به کرامت افراد و فقرا می‌افزود؛ از اینرو افرادی که امروز تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند بسیار جایگاه محترمی دارند و قطعاً این افراد گنج‌های جامعه ما هستند که باید به آن‌ها توجه کرد.

عید غدیر قوام‌بخش جایگاه ولایت و انسانیت است

در ادامه این مراسم حسین ظریف‌منش مدیرعامل بنیاد غدیر نیز با بیان اینکه تعالیم علوی در جامعه امروز بسیار مغفول مانده است گفت: عید سعید غدیر نقطه عطفی در تاریخ بشریت است که در آن روز به جایگاه ولایت و انسانیت قوام بخشیده شد.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه به روز مهّم غدیر به اندازه کافی پرداخته نشده است عنوان کرد: باید با پاسداشت عید غدیر بیشتر به قوام جایگاه امامت و ولایت بپردازیم؛ بنابراین همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فاصله میان عید قربان و عید سعید غدیر را بسیار مهّم خوانده‌اند، ما نیز باید در این ایام به حقیقت و فلسفه این دو عید توجه کنیم.

مدیرعامل بنیاد غدیر خاطرنشان کرد: غدیر بدون شک، فلسفه سیاسی اسلام است، که باید در بازخوانی ابعاد عید سعید غدیر، به بخش جایگاه ولایت در میان شیعیان و مسلمانان توجه ویژه‌ای صورت گیرد، باید در کنار جایگاه والای قرآن، به عترت نیز توجه ویژه‌ای داشته باشیم؛ زیرا با توجه به جایگاه مهّم ائمه اطهار می‌توانیم به تحکیم جامعه و خانواده خود بپردازیم.