حجتالاسلام ماندگاری:
کسب آرامش مهمترین ثمره معامله انسان با خدا است
سخنران حرم مطهر رضوی با بیان اینکه معامله با خدا، مفیدترین و پرسودترین معاملات است، گفت: کسب آرامش، مهمترین ثمره معامله انسان با خدا است.
حجت الاسلام محمد مهدی ماندگاری در ویژه برنامه فرهنگی تبلیغی دهه سوم ماه مبارک رمضان در رواق امام خمینی(ره) اظهار کرد: پاداش اعمال حسنه در نزد پروردگار بسیار بالا و پرسود است و اگر این پاداش را خداوند متعال در آخرت نصیب انسان کند، سعادتمند خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برخی از افراد در قبال کارهای خوب از خداوند متعال مزد دنیایی میخواهند، افزود: انسان در دنیا مسافر است پس باید در طول این زندگی موقت و کوتاه، توشه آخرت را غنیمت بشمارد و پاداشهای آخرتی از پروردگار بخواهد.
ماندگاری با بیان اینکه وابستگی به دنیا و غفلت از آخرت، انسان را دچار دو آسیب افسردگی و بیبند و باری میکند، خاطر نشان کرد: از همان ابتدای ظهور اسلام کسانی بودند که بر اثر دنیا طلبی و دل بستن به مال دنیا در برابر اهل بیت(ع) ایستادند و با آنان مخالفت کردند و دست به فجیعترین جنایتها زدند.
این کارشناس مسائل دینی با اشاره به اینکه سختیها و شیرینیهای دنیا، موقت و زودگذر است، گفت: حب دنیا موجب اختلافات و مشکلات اجتماعی و درگیری انسانها با یکدیگر میشود.
ماندگاری در ادامه افزود: انسانهای مومن در دنیا به دنبال جمع کردن اموال غیر منقول نیستند چرا که آنان قیامت را باور کردهاند و دنیا را گذرگاهی بیش نمیدانند.
وی با اشاره به اینکه خانه آخرت جاودان و ابدی است، تصریح کرد: لذتهای دنیوی آثار مخربی در زندگی دارد که انسان اگر دچار این لذتهای موقت شود بهرههای ابدی و پاداشهای آخرت را از دست خواهد داد.
وی افزود: در این دنیا هر کس برای آخرت با پروردگار متعال معامله کند آرامشی را کسب میکند که علاوه بر اینکه با تمام لذتهای دنیایی برابری میکند بلکه توشهای معنوی نیز برای آخرت محسوب میشود.
خطیب حرم مطهر رضوی با بیان اینکه انسان اگر در زندگی خود سه باور را نهادینه نکند نمیتواند به آرامش واقعی برسد، گفت: یقین به موقتی بودن دنیا، باور داشتن جاودانگی آخرت و باور کردن حسابگری پروردگار در روز قیامت راهکارهای اصلی دلکندن از دنیا است.
ماندگاری تصریح کرد: تنظیم برنامههای زندگی انسان بر مبنای سیره اهل بیت(ع) و عمل به دستورات آنان و پناهنده شدن به درگاه خداوند در هر زمان و هر مکان بهترین و غنیترین راهکارهای سالم زیستی در دنیا و کسب توشه آخرتی است.
وی در ادامه با بیان حدیثی از امام حسین(ع) که فرمودند:«دنیا پلی است که که باید از آن زود عبور کرد و نباید خیلی روی عمران و آبادانی آن وقت گذاشت»، گفت: فقیر و غنی وقتی از این دنیا میروند با یک کفن دفن میشوند اما آنچه که ملاک سعادتمندی و عاقبت بخیری انسان در دنیا و آخرت میشود عمل به دستورات خداوند و اولیای الهی است.
ارسال نظر