نمایندگان ایران در اسکار 2017 + عکس
اصغر فرهادی با توجه به مشکلات به وجود آمده برای ایرانیان این مراسم را تحریم کرده و به جای آن دو تن از ایرانیان مقیم امریکا را نماینده حضور خود در اسکار قرار داده است.
تا ساعاتی دیگر مراسم نهایی اسکار 2017 آغاز به کار کرده و نامزدها برای دریافت مجسمه طلایی روی سن می روند. در این میان اصغر فرهادی با توجه به مشکلات به وجود آمده برای ایرانیان این مراسم را تحریم کرده و به جای آن دو تن از ایرانیان مقیم امریکا را نماینده حضور خود در اسکار قرار داده است.
به همین جهت خبرگزاری میزان به معرفی این دو نماینده یعنی "انوشه انصاری" و "فیروز نادری"خواهد پرداخت. اشخصای که بامداد دوشنبه به جای فرهادی در مراسم حاضر می شوند.
انوشه انصاری
انوشه انصاری، متولد ایران (مشهد) سال ۱۳۴۵، اولین زن ایرانى فضانوردیست که به فضا رفته است. او همچنین چهارمین گردشگر فضایی است که هزینه سفر به فضا را خود پرداخت کرده است.
انوشه انصاری در دوران نوجوانی به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او مدرک کارشناسی خود را در رشته الکترونیک و مهندسی کامپیوتر از دانشگاه جرج میسون و سپس مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه جرج واشنگتن دریافت کرد و در حال حاضر در حال اخذ کارشناسی ارشد در رشته نجوم از دانشگاه سوینبورن (Swinburne) است.
انوشه انصاری عضو Vision Circle وابسته به بنیاد X-prize و همچنین عضو هیات امنای این بنیاد است. او تا کنون افتخارات فراوانی کسب کرده، از جمله: دریافت جایزه ویژه بنیاد ملی زنان پیشگام در کار، دریافت جایزه کارآفرینی دانشگاه جرج میسون، دریافت جایزه دانشآموخته ممتاز و برگزیده دانشگاه جرج واشنگتن و دریافت جایزه سال ناحیه جنوبی کار آفرینی ارنست و یانگ.
او عضو هیات مدیره بنیاد (Make-a-Wish) شمال تگزاس و مرکز دفاع از کودکان کالین کانتی (Collin County Children’s Advocacy Center) است و همچنین همکاریهایی با چندین مرکز غیر انتفاعی دیگر، از جمله بنیاد آشوکا (Ashoka) برای حمایت از فعالیتهای کارآفرینان اجتماعی دارد.
فیروز نادری
پروفسور فیروز نادری دیگر ایرانى صاحب نام در جهان، متولد ایران (شیراز) ۱۳۲۵ است. او مدیرکل اکتشافات منظومهٔ خورشیدی در ناسا و معاون پیشین مدیرکل تنظیم راهبردهای آزمایشگاه پیشرانش جت (Jet Propulsion Laboratory) در ناسا (NASA) است.
فیروز نادری تحصیلات متوسطه خود را در ایران به پایان رساند و پس از آن به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او تحصیلات دانشگاهی خود را در آمریکا و در رشته مهندسی برق ادامه داد. نادری دوره کارشناسی خود را در دانشگاه ایالاتی آیووا و مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای خود را در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به اتمام رساند.
نادری، پس از پایان تحصیلات خود به ایران بازگشت و مدتی در مرکز سنجش از دور ایران فعالیت کرد. پروفسور فیروز نادری در مدت همکاری خود با ناسا مشاغل و مسئولیتهای مدیریتی و فنی متعددی را در زمینه ماهوارههای مخابراتی متحرک، رادارهای سنجش از دور، رصدخانههای تحقیقاتی اختر فیزیک، اکتشاف مریخ و سایر اجرام منظومه شمسی برعهده داشته است.
نادری از سال ۲۰۰۰ مدیریت برنامه تازه تاسیس مریخ را بر عهده گرفت. وظیفه مرکز برنامه مریخ آن است که تمام تحقیقات مربوط به سیاره مریخ را هدایت و برنامهریزی کند. فیروز نادری همچنین مسئولیت طراحی چشمانداز راهبردی پنج تا ۲۰ ساله JPL را برعهده دارد و در حال حاضر (از سال ۲۰۱۱) در سمت مدیریت پژوهشهای روباتیک منظومه خورشیدی ناسا در حال فعالیت است. سال گذشته ریز سیارهاى به نام پروفسور نادرى در آستانه بازنشستگى اش در ناسا، ثبت شده است.
مراسم اسکار 2017 ساعت پنج صبح دوشنبه (بامداد نهم اسفند- بیست و هفتم فوریه) به وقت تهران آغاز میشود.
ارسال نظر