در این دوره، فضای ویژه‌ای برای عرضه و معرفی این آثار در نظر گرفته شده است. این آثار به درخواست متقاضیان و صاحبان طرح‌ها و تایید هیات کارشناسی در فهرست رونمایی قرار می‌گیرد. همچنین گروه ویژه‌ای ماموریت یافته تا طرح‌های برتر این حوزه را شناسایی و معرفی کند.

این در حالی است که در این دوره برای نخستین‌بار شاهد بخش ویژه آثار فناوری و علمی هستیم. این جایزه در بخش فناوری از میان آثار سخت‌افزاری، نرم‌افزاری، علمی و منشورهای مرتبط، پارچه و طرح‌های ابداعی انتخاب می‌شوند.

راضیه حشمی‌پور - مدیر اجرایی کمیته علمی دانشگاهی ششمین جشنواره مد و لباس فجر - از برنامه‌ریزی برای برگزاری ۳۰ نشست علمی و تخصصی در حاشیه برگزاری ششمین دوره از جشنواره مد و لباس فجر خبر داد.

حشمی‌پور ادامه داد: نشست هیات علمی به‌منظور تبیین مفاهیم علمی و هنری و تخصصی در جشنواره فجر برگزار می‌شود و در دوره‌های گذشته نیز به شکلی جدی پیگیر برگزاری منظم این نشست‌ها بودیم.

او ادامه داد: براساس تعاملی که میان کارگروه ساماندهی مد و لباس و نیز دانشگاه‌ها و هیات‌های علمی این مراکز علمی وجود دارد، برنامه‌ریزی مناسبی برای مفاهیم و سرفصل‌های کاربردی علمی این نشست‌ها انجام شده است.

مدیر اجرایی کمیته علمی و دانشگاهی اظهار کرد: حضور در این نشست‌های علمی برای بازدیدکنندگان، پژوهشگران و طراحان لباس آزاد است.

ششمین جشنواره مد و لباس فجر همزمان در تهران، در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود.