قسمت پایانی برنامه تلویزیونی «دورهمی» به کارگردانی و اجرای مهران مدیری با میزبانی از حمید لولایی بازیگر سینما و تلویزیون به انتها رسید. 

مدیری در ابتدای این برنامه به موضوع کلاهبرداری پرداخت و پس از اجرای چند بخش نمایشی، به گفتگو با بازیگر مجموعه تلویزیونی «بزنگاه» و یک متخصص پوست و مو نشست. 

کارگردان دورهمی، در آخرین برنامه از «دورهمی» میزبان حمید لولایی شد. این دو پس از 7 سال دوری بار دیگر با هم به گفتگو پرداختند و از خاطرات خوش مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش» گفتند. 

لولایی پس از سلام و احوالپرسی، با بیان اینکه پای در دهه 60 زندگی گذاشته است، در خصوص آغاز فعالیت حرفه ای خود از سال 1358 و شروع زندگی مشترکش از سال 1369 گفت. 

وی افزود: من کار حرفه ای خودم را با گروه‌های حرفه ای تئاتر از جمله رضا ژیان و مابقی دوستان از سال 58 آغاز کردم. در سالهای 69 همزمان با ازدواجم یک فیلم سینمایی بازی کردم، اما به اندازه ای این اثر ضعیف بود که بعد از دو اکران مطبوعاتی دیگر به پخش نرسید و موفق نبود. در ادامه هم چند سکانسی در سریال سربداران حضور داشتم که بعدها این مجموعه از 23 قسمت تبدیل به 17 قسمت شد و هیچ وقت بازی من به نمایش گذاشته نشد. 

بازیگر مجموعه تلویزیونی «زیر آسمان شهر» ادامه داد: بعد از آن سالها حدود 9 سال بیکار بودم تا اینکه مدیریت سینما آزادی را عهده دار شدم و با پیشنهاد شما دوباره وارد تلویزیون و عرصه بازیگری شدم. 

لولایی با بیان اینکه همکاری‌های من با سعید آقاخانی و رضا عطاران برحسب اتفاق و آشنایی و تسلط به روی بازی‌های همدیگر شکل گرفته است، بیان کرد: همکاری من با عطاران و یا آقاخانی همه برحسب اتفاق و آشنایی و تسلط به روی بازی و کار یکدیگر است. در اصل یک خانواده هستیم که با هم همکاری می کنیم. کارگردان‌ها و مجموعه های طنز تعداد معدود افراد خودش را دارد و همه همدیگر را می‌شناسند. خوشبختانه رضا عطاران در سینمای طنز ایران به مراتب بالاتر رسیده است.

 

وی گفت: الان که رضا عطاران در تلویزیون نیست، من یتیم شده‌ام!

مدیری به دریافت سیمرغ لولایی به خاطر بازیگر نقش مکمل مرد در فیلم سینمایی «چند میگیری گریه کنی؟» اشاره کرد و از افسردگی یک ساله او جویا شد. 

بازیگر مجموعه تلویزیونی «خانه به دوش» عنوان کرد: بعد از بازی در نقش خشایار مستوفی یکسری از حرکات لرزش و شخصیت در من مانده بود که باعث شد یک سال افسردگی بگیرم. در واقع از آن نقش تاثیر گرفته بودم. 

لولایی با بیان اینکه هم در سینما و هم نمایش خانگی فیلم‌هایی بوده که از بازی در آنها پشیمان شده باشم، تصریح کرد: در سینما و شبکه خانگی نمونه‌هایی بوده که از بازی در فیلمی پشیمان شده باشم اما تلویزیون هرگز. آن بازی‌ها هم به خاطر مسائل مالی بود که قبول کردم. در واقع ما بازیگران از زمانی که جلوی دوربین رفته‌ایم، این کار را بلدیم و مردم ما را با شغل دیگری باور نمی کنند. 

مدیری اشاره‌ای به شباهت چهره لولایی به دکتر حسن روحانی داشت و او گفت: ما در ایران گریمورهای حرفه ای بسیاری داریم که می‌توانند چهره آقای روحانی را پردازش کنند، اما به هرحال صورت من نزدیک‌تر است و دوست دارم روزی نقش آقای روحانی را بازی کنم. 

همچنین لولایی با اشاره به نبود امنیت شغلی در حرفه بازیگری و هنر گفت: دلم برای تمام بازیگران و هنرمندان ایرانی که به خارج رفتند، می‌سوزد. ما هنرمند این کشور هستیم و خواهیم ماند و باید در همین جا زندگی کنیم. من از اول بازیگر تلویزیون بودم و همچنان هم بازیگر تلویزیون خواهم ماند. 

وی در ادامه بیان کرد: رویای من داشتن آرامش بعد از دوره بازنشستگی‌ام است و اینکه در آن لحظه با آرامش کار جوانان را ببینم و تجربیات خودم را بازگو کنم. 

لولایی در پایان با بیان اینکه احساس خوشبختی می‌کند و بزودی همکاری خود را با برزو نیک نژاد و مهران مهام برای سریالی از شبکه سه آغاز می‌کند، یک تابلو فرش و انگشتری عقیق را به موزه «دورهمی» اهدا کرد. 

همچنین، محمد نیل‌فروش‌زاده متخصص پوست و مو دیگر مهمان دیشب مدیری بود. او در بدو ورود خود پس از سلام و احوالپرسی با حضار، در خصوص تاثیر ژنتیک و شرایط محیطی و مراقبت از پوست و مو گفت. 

وی به آغاز فعالیت های خودش در این عرصه اشاره کرد و توضیح داد: با توجه به رشته‌هایی که زیر مجموعه پزشکی بود و در مقایسه با دیگر رشته های تحصیلی، پوست و مو را بنا به تشویق یکی از دانشجویان سطح بالاتر انتخاب کردم و به نوعی نگاهی هنری به آن دارم. 

وی در ادامه با بیان اینکه پدر بزرگم یکی از خیرین اصفهان بودند، درباره ارزش تاریخی خانه اجدادی نیل فروش زاده در شهر اصفهان اظهار داشت: منزل پدری ما از جمله خانه‌های سنتی و با فضای اندرونی بود که بعدها میراث فرهنگی به خاطر ارزش تاریخی، آن خانه را از ما خرید. 

نیل فروش زاده ضمن اشاره به نحوه ازدواج خود، پیرامون فعالیت های اخیرش در سازمان مرکز سلول های بنیادی گفت و اشاره داشت که پوست خوب باید روح و حس شاداب و سلامتی داشته باشد تا زیبا جلوه کند. 

همچنین در پایان صحبت‌هایش با بیان اینکه احساس خوشبختی می کند، یکی از آثار نقره کاری شده اساتید اصفهانی را به موزه «دورهمی» اهدا کرد.