خندوانه آنگونه که از نامش مشخص است برنامه ای برای خنداندن مردم و آوردم لبخند بر لب ملت ایران اما گاهی این خنده ها به قیمتی های گزافی روی لب مردم می آید که از بین رفتن ارزشهای اسلامی و لگد زدن به قوانین کشور نمونه آن است و اینجاست که دیگر این لبخند ها برای ملتی که شهید داده خنده درد می شود.

برنامه خندوانه با اجرا و کارگردانی رامبد جوان، فراز و فرود های بسیاری را در این چهار بخش ضبط شده از برنامه گذرانده است و با این حال که برنامه بسیار خوب و متنوعی است و بسیار باعث ایجاد شادی در بین مردم شده است و گذراندن ساعاتی از روز را برای مردم در این شرایط سخت اقتصادی آسان کرده است ولی در بین این خوبی ها معایبی نیز دارد که بهتر است برای هر چه بهتر اجرا شدن این برنامه به آنها توجه کرد.

در برنامه خندوانه موسیقی هایی پخش می شود که خارج از قوانین و عرف نظام اسلامی است و در اصطلاح به آن "رپ" می‌گویند  و می توان گفت پایه گذار این سبک موسیقی در صدا و سیما همین برنامه خندوانه است. پخش آهنگ های نامناسب و کلیپ هایی که در داشتن و نداشتن مجوز شرعیش شک و تردید است برای اولین بار به اسم خنداندن مردم از خندوانه پخش شد.

این گونه موسیقی در چند سال اخیر باب شده و اکثرا توسط گروه های به اصلاح "متال" و شیطان پرستی خوانده می شود و مهد تشکیل آن از آمریکا بوده است. جالب است بدانید که در ایران نیز اینگونه موسیقی طرد شده است و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اینگونه ترانه ها مجوزی صادر نمی کند.

مجوز به رپ خوانی

روابط عمومی برنامه خندوانه در پی پیگیری های خبرنگار ما اظهار داشت: برای همه کلیپ هایی که در این برنامه پخش می شود از سازمان صدا و سیما مجوز گرفته می شود و همچنین تمام محتویات موسیقیایی آنها توسط بخش موسیقی صدا و سیما تأیید می شود.

هر چند هنوز رسانه ملی این ادعای برنامه خندوانه را تأیید و یا تکذیب نکرده است اما به فرض صحت گفته های مسئول روابط عمومی برنامه خندوانه باید پرسید صدا و سیما چگونه به موسیقی ای مجوز می دهد که صراحتاً رپ خوانی می کند و چرا جای موسیقی های ارزشی در چنین برنامه ای خالی است؟!

گفتنی است وزارت ارشاد طبق قانون موظف است از هر گونه اجرای موسیقی رپ جلوگیری کرده اما گویی صدا و سیما در این راستا گوی سبقت را از این وزارتخانه پر حاشیه هم ربوده است.