محمد حسین ایمانی خوشخو در همایش تجلیل از پیشکسوتان صنایع دستی و هنرهای سنتی گفت: نسل جوان علاقمند به هنرهای سنتی می تواند در این دانشگاه تحصیل کند و در واقع این واحد دارای همه ویژگی های حفظ و نشر هنرهای سنتی است .
وی با بیان اینکه طی سالها در کمیسیون هنرو معماری شورای انقلاب فرهنگی درباره هنرهای سنتی راه اندازی دانشگاه به تصویب رسید ، افزود: این دانشگاه به نام استاد فرشچیان نام گذاری شده و در مرحله ابلاغ رئیس جمهوری به سازمان میراث فرهنگی است .
ایمانی خوشخو به بحث جشنواره فجر اشاره کرد ، گفت: برگزاری جشنواره در شورای انقلاب فرهنگی مطرح شده و به صورت مصوبه برای ابلاغ درآمده است .
وی با تاکید بر اینکه صنایع دستی دارای قدمتی دیرینه است و باید آن را ارج نهاد ، افزود: کشورهای مختلف هنرهای تصنوعی را ترویج می دهند ولی ایران دارای صنایع دستی و هنرهای سنتی متمدن است .
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ ، صنابع دستی را پلی میان اقتصاد و فرهنگ دانست و گفت: سند معماری ایرانی اسلامی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد که دارای ظرفیت و توسعه هدفمند است .
ایمانی خوشخو با اشاره به اینکه شناسنامه فرهنگ کشور در دنیا هنرهای سنتی است افزود: ما با ترویج آموزش در دنیا هنرهای سنتی خود را می توانیم نشان دهیم و سازمان باید توجه ویژه به این هنر داشته باشد .
وی با اظهار تاسف از اینکه نگاه عمیق به هنرهای سنتی در کشور کمتر وجود دارد ،گفت: هنرهای سنتی در قالب صنایع دستی مطرح می شود و توجه به این هنر می تواند به اقتصاد کشور کمک کند.
بنابراین گزارش در سومین همایش تجلیل از پیشکسوتان صنایع دستی و هنرهای سنتی از اصغر کاشی تراش اصفهانی ،عبدالحمید نعمتیان ،عبدالعظیم قاسم پور ،محمد باقر ضرابیان ،غلام آق ،محسن دلجو ،علی مراد فتح الهی ،رجب علی سرشار ،مهری ایرندگانی ،جواد سقایی ،فائقه عسکری در رشته های معرق کاشی ،نازک کاری چوب ،ماشته بافی ،حلبی سازی ،زیورآلات سنتی ، آئینه کاری ،رنگ تراشی ،سوزن دوزی ،شربافی و رودوزی سنتی ،تجلیل شد.
ارسال نظر