مجری مشهور خانم به تلویزیون برمی گردد+عکس
ژیلا صادقی که دیشب مهمان «مثبت یک» شبکه یک بود از اجرای یک برنامه جدید خبر داد که برای خانواده ها از شبکه سه پخش می شود.
سیدعلی ضیاء مجری ویژه برنامه شب یلدای شبکه یکدر برنامه «مثبت یک» میزبان ژیلا صادقی و همسرش محسن رجبی بود که برای اولین بار با یکدیگر روی آنتن زنده آمده بودند.
صادقی با بیان اینکه دلتنگ اجرا است و این فضا را خیلی دوست دارد، اظهار کرد: از طریق دوربین راحت تر می توان با مردم ارتباط برقرار کرد اما چهار، پنج سالی است که به جز مناسبت های خاص مثل نوروز ۹۴ و نوروز ۹۵ از تلویزیون دور بوده ام.
اجرای برنامه خانوادگی «خونه خوبه» در شبکه سه
وی افزود: برنامه جدیدی به نام «خونه خوبه» را اجرا خواهم کرد که به تهیه کنندگی علی برزو رفیع پور در ژانر خانواده روی آنتن می رود. البته اتفاق خوب این بار زمان پخش برنامه است. قبلا که برنامه «خانواده» را اجرا می کردم خانم ها گله مند بودند که بحث های کارشناسی در برنامه می شود اما همسرانمان کنارمان نیستند و انتقال این مسایل سخت است. این بار مسئولان برنامه ریزی کردند و «خونه خوبه» ساعت ۱۹ شب از شبکه سه پخش خواهد شد تا خانواده کنار هم برنامه را ببینند.
وی با بیان اینکه اولین شب یلدا است که او و همسرش محسن رجبی بعد از ازدواج کنار هم هستند، عنوان کرد: امروز تفالی با هم به حافظ زدیم.
رجبی نیز گفت: فالمان این بود: «ما شبی دست برآریم و دعایی بکنیم. غم هجران تو را چاره ز جایی بکنیم.»
وی درباره تاثیرات ازدواج اظهار کرد: ازدواج قطعا بدون تاثیر که نمی تواند باشد. در همه زمینه ها تاثیر همسرم احساس می شود و من خدا را بابت این موضوع شکر می کنم.
در فکر ازدواج نبودم
صادقی در پاسخ به اینکه چطور شد ازدواج کرد، توضیح داد: اصلا در فکر ازدواج نبودم و فکر می کردم نتوانم انتخاب خوبی داشته باشم. آنقدر درگیر کار و دغدغه های زندگی شخصی ام بودم که این مقوله را فراموش کرده بودم. پدر و مادر و اطرافیان زیاد می گفتند که ازدواج سفارش دین و سنت است. ما با محسن رجبی همسایه بودیم که او درخواست ازدواج را مطرح کرد، آن موقع من در ایران نبودم و با هم در فضای مجازی در ارتباط بودیم و زیاد موضوع را جدی نگرفتم اما سال گذشته فرصت شد بیشتر هم را بشناسیم و سرانجام تصمیم به ازدواج گرفتیم.
چقدر خوب است الگوهای خوبی برای جامعه باشیم
این مجری درباره آغاز زندگی مشترک نیز بیان کرد: شروع ساده ای داشتیم و خواسته های پیچیده ای نداشتیم. به حق قرآن این زندگی ادامه داشته باشد. ما الگوی جوانان هستیم و چقدر خوب است که دقیق تر، اصولی تر و قانونمندتر بتوانیم خانواده ای تشکیل دهیم که الگوهای مناسبی در جامعه باشیم.
الگوهای واقعی داشته باشیم
وی در پایان با انتقاد از اینکه همه چیز دستخوش فضای مجازی است و شعارگونه شده است، تصریح کرد: چقدر خوب است به الگوهای واقعی توجه داشته باشیم. مثلا پدر و مادر من نمی توانند یک ساعت هم بدون هم باشند و احترام هم را همیشه را نگه می دارند. زمانی که برنامه «خانواده» را اجرا می کردم مردم می گفتند تو چقدر راهکار ارایه می کنی، انگار خودت تجربه داری. الگوی من مادرم، عمو و زن عمویم و دایی و زن دایی ام بودند.
ارسال نظر