حال بد موسیقی پشت حجاب جنجالآفرینی کنسرتها
نامه کنایهآمیز روز گذشته علی رهبری، مدیر سابق ارکسترسمفونیک به علی مرادخانی نشان میدهد حال و روز مدیریت موسیقی در کشور اصلاً خوب نیست.
نامه کنایهآمیز روز گذشته علی رهبری، مدیر سابق ارکسترسمفونیک به علی مرادخانی نشان میدهد حال و روز مدیریت موسیقی در کشور اصلاً خوب نیست و با نگاهی به نامه وی میتوان پشت پرده جنجالآفرینیهای کاذب درباره لغو کنسرتها را بهتر درک کرد. موضوع این است که وضعیت موسیقی در کشور به دلیل سوءمدیریت مدیران وزارت ارشاد اصلاً خوب نیست و این بیتدبیری بهطور دائم در زیر جنجالهای مربوط به کنسرتها از دید مردم پنهان نگه داشته میشود.
رهبری اوایل سال جاری پس از یک سال اداره ارکسترسمفونیک تهران از ایران رفت تا پس از چالشهای فراوان، بالاخره شهداد روحانی رهبری این ارکستر را بهعهده بگیرد. او اینروزها رهبری ارکستر آنتالیا را در کشور ترکیه بهعهده دارد، اما پس از خروج از ایران رخدادهای حوزه موسیقی در داخل کشور را رها نکرده و همچنان پیگیر مسائل مربوط به موسیقی است.
رهبری در این نامه آورده: حدود 20 سال است که جنابعالی و دوستان عزیز، چه از نزدیک و چه از دور مشغول بهبود بخشیدن به وضع موسیقی هستید که متأسفانه بهغیر از وضع خود و برخی افراد و دوستانتان وضع اکثریت هنرمندان فقط و فقط خرابتر از گذشته شده است. متأسفانه همین صفات خیرخواهانه شما و نتیجتاً حمایت ناآگاهانه شما از دوستان باعث رشد افراد سودجو و فرصتطلب شده و حق دهها نفر از موسیقیدانان ایرانی پایمال شده و با پستهای کاری مهم، چنان غیرحرفهای برخورد شده که بنده هم بهناچار با وجود نداشتن مشکل شخصی و مالی و با وجود محبتهای آقای علی جنتی برای ادامه فعالیتها، مملکتم را دوباره ترک کنم.
رهبری البته در نامهاش به این نکته اشاره کرده که صفات مثبت و برخوردهای انسانی مرادخانی مورد سوءاستفاده اطرافیان قرار گرفته و راه را برای افراد سودجو هموار کرده است.
او در نامه خود این پرسش را مطرح میکند که آیا بهتر نیست که شما، بهخواست خود و با عزت! از مقام خود استعفا دهید، باشد که نامی جاودان از شما بر خاطرهها نقش ببندد؟ آیا موافق نیستید که این بزرگترین خدمت به وطن و جناب آقای وزیر است؟
او با نام بردن از چند شخص معین حضور آنها را ریشه مشکلات موسیقی میداند و ادامه میدهد: البته همه این افراد فقط و فقط بهدستور و سلیقه دوست عزیز و برادر همسر محترم شما عمل میکنند که ایشان هم تجربهای در فرهنگ و موسیقی ندارند؟ اگر به اطراف خود به خوبی بنگرید، مجموعهای میبینید که توسط افرادی ناکارآمد، کمسواد و احیاناً در برخی موارد بیسواد و همچنان غیرحرفهای اداره میشود.
رهبری در ادامه نامه خود آورده: البته بنده فقط به امور موسیقی آشنایی دارم و در مسائل مالی و غیره اصلاً دخالتی نمیکنم. مدیریت به استعداد نیاز دارد و صرفاً با امید دوستان کار کردن و برای موسیقی کشور برنامهریزی کردن نتیجهای معکوس و بدون پیشرفت خواهد داشت، کما اینکه شاهد آن هستیم. در ایران شاهد وجود استادان و هنرمندان شایستهای بودم که اگر بهامید خدا و استعفای شما، راه برایشان باز شود، میتوانند افراد شایستهتری جای این چند نفر را بگیرند.
ارسال نظر