با وجود اینکه شایعات هنوز به پایان نرسیده، اما صالحی‌امیری در مصاحبه‌هایش بر تغییرات محدود تأکید کرده است و با این سخنان احتمال دگرگونی ناگهانی در وزارت ارشاد را رد کرده است. در این شرایط که ترکیب سازمان سینمایی هنوز دست‌نخورده باقی مانده است، برخی فیلمسازانی که فیلم‌های توقیفی دارند از تغییر وزیر به عنوان فرصتی برای رفع توقیف فیلم‌های‌شان نام برده‌اند.

سعید خانی، تهیه‌کننده «ارادتمند نازنین بهاره تینا» در گفت‌وگو با یکی از خبرگزاری‌ها ابراز امیدواری کرده است که آمدن صالحی‌امیری باعث حل مشکل این فیلم شود. «ارادتمند نازنین بهاره تینا» از جمله آثار توقیفی دولت یازدهم است که در شورای پروانه نمایش با اتفاق نظر کامل از سوی اعضا رد شد و هیچ مخالفتی برای توقیف این فیلم صورت نگرفت. حتی گفته شد این فیلم می‌تواند در صورت اکران به کلیت سینمای ایران آسیب بزند. حتی بعد از تغییر اعضای شورای پروانه نمایش نیز اعضای جدید نظر قبلی شورا را تأیید کردند تا فیلم عبدالرضا کاهانی در توقیف باقی بماند.

با وجود اینکه با روی کار آمدن دولت یازدهم برخی از فیلم‌هایی که در دولت‌های قبلی توقیف شده بودند رفع‌توقیف شدند، اما همین دولت نیز چند عنوان فیلم را توقیف کرده و هنوز تکلیف چند فیلم توقیفی مشخص نشده است. هرساله با نزدیک شدن به ایام جشنواره فجر بحث فیلم‌های توقیفی و آثاری که امکان دارد بعد از جشنواره توقیف شوند بالا می‌گیرد. اکنون که صالحی‌امیری خود را برای برگزاری تنها جشنواره فیلم فجر در دوره وزارتش بر ارشاد دولت یازدهم آماده می‌کند باید موضع خود را نسبت به فیلم‌های توقیفی روشن کند.

وزرای ارشاد در هنگام قبول تصدی پست وزارت معمولاً نگاه مهربانانه‌ای به فیلم‌های توقیفی دارند و تجربه نشان داده که هر وزیر در ابتدای حضورش در ساختمان وزارت ارشاد در میدان بهارستان دستور رفع توقیف چند عنوان فیلم را داده‌ است.

آیا صالحی امیری نیز می‌خواهد مانند وزرای سلف دستور رفع توقیف فیلم‌ها را بدهد یا همانطور که تاکنون تغییری در وزارت ایجاد نکرده است، فعلاً قصد دارد همه چیز را در یک سکون و آرامش نگه دارد!