در مورد کنسرتها عقب نشینی نکردم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در مورد مسئله برگزاری کنسرتها در مشهد عقب نشینی نکردهام و این تعبیر رسانه ها است.
علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه همایش فرهنگ و دولت در جمع خبرنگاران در خصوص مسئله کنسرتها ، گفت: شما رسانهها این کار را عقب نشینی تلقی میکنید. کار جدیدی صورت نگرفته است. حدود 11 سال است که در مشهد اجازه برگزاری هیچ کنسرتی را ندادهاند و این چیزی نبوده است که پیش از این اتفاق افتاده و حالا میگوییم ما پذیرفتهایم که اجرا نکنید. اگر میتوانستیم تغییری ایجاد میکردیم
وی افزود: ما به احترام مرقد مطهر حضرت رضا(ع) در مشهد، فعلا با توجه به شرایطی که وجود دارد برنامهای اجرا نخواهیم کرد ولی همانجا هم اشاره کردیم که حتما در تمام شهرهای استان خراسان و سایر نقاط کشور، برنامهها طبق معمول اجرا میشود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: وظیفه ما این است که بر محتوا نظارت داشته باشیم و این کار را هم می کنیم چون جزو وظایف ذاتی ما است حالا اگر برخی از مشکلات گاهی با مسئولان قضایی به وجود می آید باید در سایه همکاری و همفکری و همدلی حل و فصل شود تا مشکلی پیش نیاید.
جنتی در خصوص شکایت تیم سازندگان فیلم «رستاخیر» گفت: این فیلم هم مانند برخی فیلمهای دیگری است که به آنها اصلاحیه میزنیم. روی برخی از فیلمها دهها اصلاحیه اعمال می شود و سازندگانشان هم هیچ مشکلی ندارند. آقایان میگویند شورا مجوز داده بود و بعد از آنکه مجوز داده شده در چند سینما اکران شده و شما آن را لغو کرده اید. ادعای خسارتشان در مورد این ماجرا است.
وی ادامه داد: ما علیرغم اینکه فیلم «رستاخیز» از نظر برخی از جمله حوزه علمیه ۲۵ اشکال دارد یک اشکال را مورد توجه قرار دادیم. تیم سازنده از ابتدا به ما گفتند که نظر همه مراجع را گرفته اند در حالی که این کار را نکرده بودند. تنها اشکالی که این فیلم دارد نشان دادن چهره حضرت ابوالفضل (ع) است که آن را به صورت نورانی نشان دهند و دیگر هیچ مشکلی وجود ندارد. حالا آقایان حاضر نیستند این کار را انجام بدهند و رفته اند شکایت کرده و ادعای خسارت کرده اند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به سوالی مبنی بر ملزم شدن وزارت ارشاد توسط قوه قضائیه به پرداخت خسارت به سازندگان فیلم «رستاخیز» گفت: نه، اصلا چنین چیزی نیست. بحث ۴۰ میلیارد تومان در میان نیست. ۵۷ درصد از بودجه این فیلم با مشارکت کسانی تامین شده که اصلا دنبال برگشت پولشان نیستند. ۳۵ درصد آنها خیرین کویتی هستند که بنده خودم یکی از کسانی بودم که بیشترین تلاش را کردم تا آنها را برای اسپانسر برای این فیلم دعوت کنم. ۲۲ درصد از هزینه فیلم هم توسط خیری در داخل کشور تامین شده است. حالا تیم سازنده بدنبال چه چیزی از باقی این ۵۷ درصد هستند. به نظر میرسد بیشتر بدنبال مسائل مادی موضوع هستند تا مسائل معنوی.
ارسال نظر