حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در سومین اجلاسیه اساتید مراکز تخصصی و مؤسسات آموزش عالی حوزه‌های علمیه در مدرسه امام موسی کاظم(ع)، افزود: در مراکز تخصصی برخی از تحقیقات، غیرضروری است و برخی از تحقیقات ثمره و خروجی ندارد.

 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور درباره لزوم بهره مندی طلاب از چند رشته تخصصی مرتبط با حوزه اظهار کرد: در رشته‌های تخصصی نباید به یک تخصص قانع شد، طلاب به راحتی می‌توانند هر دو سه هفته یک بار به صورت فشرده یک رشته تخصصی را فرا بگیرند و باید به دیگر تخصص‌ها نیز پرداخت.

 

وی ضمن ارائه پیشنهادی تصریح کرد: در آستانه ایام تبلیغی، حوزه علمیه دو روز تعطیل شود و همه مبلغان جمع شوند و در هر رشته‌ای یک نفر متخصص دعوت شود و در این دو روز به صورت فشرده، همه رشته‌های تخصصی برای طلاب بیان شود تا توانایی طلاب بالا رود.

 

قرائتی با بیان این که «مُلای راکد مورد تأیید نیست» گفت: همه ما در هر رشته تخصصی که در حال تحصیل هستیم، باید در خصوص نماز تخصص داشته باشیم، باید تخصص‌ها را اولویت بندی کرد و مشکل امروز جامعه را اولویت قرار داد؛ باید تعطیلات حوزه کم شود.

 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور درباره راه اندازی استخراج معارف دینی مرتبط با رشته‌های دانشگاهی افزود: باید آیات و روایات رشته‌های دانشگاهی توسط حوزه استخراج شود، به عنوان مثال یک میلیون مهندس و دانشجوی ساخت و ساز داریم، اما یک کتاب از آیات و روایات در این باره وجود ندارد.

 

وی با اشاره به این‌که «باید مخاطب را شناخت و اصطلاحات را روان کرد» اظهارکرد: انواع تخصص‌ها را نیاز داریم، اما باید در یکی از شبکه‌های تلویزیون، شیوه تخصصی‌هایتان را برای مردم بیان کنید، هدایت و رشد در آن باشد، در تخصص‌ها احساس فقر نکنید، باید تخصص طلاب افزایش پیدا کند.

 

قرائتی تصریح کرد: مراکز و رشته‌های تخصصی توسعه پیدا کند، استاد تخصصی نماز را بنده تأمین می‌کنم، با توجه به اینکه ماه رمضان نزدیک است، از گفتن داستان‌ها کم کنید و به بیان آیات قرآن بیشتر بپردازید.