نظر آیتالله مکارم در مورد شبکههای اجتماعی غربی
یکی از مراجع تقلید گفت: 90 تا 95 درصد شبکههای اجتماعی غربی دنیا را به لجنزار تبدیل کرده و رمضان ماهی است که باید با تبلیغات در برابر آن ایستاد و جوانان را بیمه کرد.
آیتالله ناصر مکارمشیرازی در درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به حدیثی اظهار کرد: اطاعت خدا نشانه عقل و معصیت خدا نشانه جهل است، منفعت احکام دین به مردم برمیگردد، نماز برای پاکی، روزه برای تقوا و حج برای عظمت اسلام و مسلمین است.
وی خاطرنشان کرد: خداوند موجودی بینیاز است، اگر مفسده است به خود فرد برمیگردد، اگر اطاعت کند پاداش دنیا و آخرت را به او میدهند.
این مرجع تقلید با بیان اینکه محبوبیت در بین مردم از موارد مهم است، گفت: اگر ترک اطاعت خداوند کنید، معاصی ضررهایی برای انسان دارد و غیبت، رشوهخواری و ظلم به انسان لطمه میزند، کیفر و منفوریت در جامعه را به همراه دارد.
وی خاطرنشان کرد: ماه مبارک رمضان نزدیک است، رمضان ماه پاکی، تقوا، آمرزش گناهان، رحمت و فضل پروردگار است، بنابراین باید از این ماه نهایت استفاده را داشته باشیم.
آیتالله مکارمشیرازی با بیان اینکه نزدیک ماه رمضان مساجد را غبارروبی و تمیز میکنند، گفت: همانگونه که انسان ظاهر را غبارروبی میکند، باید باطن را نیز غبارروبی کند، استغفار و توحیدمحوری از اعمال مهم ماه شعبان است تا انسانها آماده استقبال ماه رمضان شوند.
وی خاطرنشان کرد: امام سجاد(ع) در مورد ماه رمضان میفرمایند ماه طهور است چیزی که پاک است و پاک میکند. رمضان ماه پاکی و پاککننده است، البته باید مقدمات آن فراهم شود.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه برنامههای تبلیغاتی باید قوی باشد، زیرا برنامههای شوم شبکههای فاسد و مفسد اجتماعی قوی است، گفت: 90 تا 95 درصد شبکههای اجتماعی غربی دنیا را به لجن زار تبدیل کرده و رمضان ماهی است که باید با تبلیغات در برابر آن ایستاد و جوانان را بیمه کرد.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر تبلیغات در مساجد، صدا و سیما و رسانههای دیگر باید در برابر این هجوم تبلیغاتی دشمن ایستادگی کنند، آنها میگویند اگر دنیا فاسد شود، میتوان آن را تسخیر کرد، در صورتی که اگر انسانها سالم و صالح شوند تسخیر دنیا مشکل است، بنابراین باید با این توطئه مقابله کنیم و تبلیغات امسال قویتر از سالهای گذشته در رسانهها و مساجد باشد.
آیتالله مکارمشیرازی با بیان اینکه باید از تظاهر به هنجارشکنی ماه رمضان جلوگیری شود، گفت: در ماه رمضان نباید روزهخواری علنی شود، رستورانها باز نباشد، تا جمعیت با رفتن به آنها آبرو ماه رمضان را زیر سئوال ببرند، باید در برابر هنجارشکنیها ایستاد.
وی خاطرنشان کرد: رمضان ماه نیکوکاری است، در کنار فریضه روزه باید نیکوکاری وجود داشته باشد، باید یتیمان، افراد دارای مشکل و زندانیان بیگناه را در ماه رمضان کمک کرد.
این مرجع تقلید عنوان کرد: خدایا به عظمت ماه رمضان و قرآن آتشهایی که در کشورهای اسلامی به دست دشمنان برپا شده، خاموش کن.
ارسال نظر