هشدار افخمی به مقلدان «ابد و یک روز»
افخمی گفت: همه فیلم قبول دارند«بادیگارد» قهرمان محور است. اما من به کسانی که بعدا میخواهند از فیلم «ابد و یک روز» تقلید کنند، میگویم حتما تردید کنند و مواظب باشند، اینکار به این سادگی که فکر میکنند نیست.
برنامه سینمایی «هفت» شب گذشته 24 اردیبهشت ماه با موضوع «قهرمان در سینما» روی آنتن شبکه سه سیما رفت و سوال نظرسنجی این برنامه نیز به همین موضوع اختصاص یافت.
«هفت» با طرح این سوال که "به نظر شما کدام کارگردان در خلق قهرمان در سینمای ایران موفق تر بوده است"، از مخاطبان خود خواست تا از میان کمال تبریزی، علی حاتمی، ابراهیم حاتمی کیا، مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنند.
طبق نتیجه نهایی این نظرسنجی، ابراهیم حاتمی کیا با 44 درصد موفق ترین کارگردان از نگاه مخاطبان برنامه «هفت» در خلق قهرمان نام گرفت و مسعود کیمیایی با 39 درصد، علی حاتمی با 10 درصد، کمال تبریزی با 4 درصد و داریوش مهرجویی با 3 درصد رتبه های بعدی را اختصاص دادند.
افخمی: «ابد و یک روز» قهرمان محور است
در ابتدای این برنامه نیز بهروز افخمی، مجری «هفت» گفت: جدای از دو فیلم کمدی نوزوزی، 2 فیلم اجتماعی نوروزی نیز با فروش 15 میلیاردی خود نشان دادند فیلم های نقد اجتماعی یا ملودرام نیز قابلیت جذب مخاطب را دارند.
وی با اشاره به جذب مخاطب 1 میلیونی برای 2 فیلم «بادیگارد» و «ابد و یک روز» بیان داشت: درباره فیلم «بادیگارد» که همگی قبول دارند قهرمان محور است. اما من به کسانی که بعدا می خواهند از فیلم «ابد و یک روز» تقلید کنند، می گویم حتما تردید کنند و مواظب باشند چون این کار به این سادگی ها هم که فکر می کنند نیست.
افخمی ادامه داد: فیلم «ابد و یک روز» برخلاف فیلمهای مشابه خود که همگی شکسته خورده، افسرده و ناامید هستند، قهرمان دارد. هر دو بازیگر مرد فیلم در حرکت قهرمانی به دنبال خلاف جهت آب شنا کردن و تغییر وضعیت هستند. اگر چنین نبود هیچگاه به گستره مخاطبی به اندازه 1 میلیون نفر دست نمی یافت. بنابراین به کارگردان های اولی که گمان می کنند ساخت فیلمی به تقلید از «ابد و یک روز» موفقیت آمیز خواهد بود، هشدار می دهم که این کار به این سادگی ها نیز نیست.
ارسال نظر