امیرزاده ادامه داد: ناشرانی که براساس رأیهای صادر شده نمیتوانند در طول زمان برگزاری نمایشگاه غرفه خود را باز کنند، ناشر تعلیقی به حساب نمیآیند و میتوانند کار خود را در طول سال ادامه دهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این امر که ناشران متخلف عموماً از بخش ناشران داخلی و دانشگاهی بودند، اظهار داشت: تخلف این ناشران مرتبط با ارائه کتابهای غیر بوده است.
مدیر کمیته نظارت بر تخلفات ناشران تصریح کرد: یکی از پدیدههایی که ما هماکنون با آن مواجهیم، عدم رعایت حقوق صنفی است. ما باید به مردم حق انتخاب بدهیم و اگرچه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران فروش محور است، نباید بخش نمایشگاهی آن را فراموش کنیم.
امیرزاده افزود: اگر یک کتاب در چند غرفه به صورت همزمان ارائه شود، حق انتخاب از مردم گرفته میشود.
وی گفت: ما سعی میکنیم مشکلات را به صورت داخلی حل کنیم اما اگر تخلف آنچنان بزرگ باشد که نتوانیم در کمیته نظارت بر تخلف ناشران آن را حل و فصل کنیم، لاجرم از محاکم قضایی کمک میگیریم.
امیرزاده در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص کیفیت برخورد با ناشرانی که غرفه نمایشگاهی خود را به دیگران واگذار میکنند گفت: ما امروز گزارشهایی در مورد واگذاری غرفهها داشتیم و دیده شد که به طور مثال ناشری امتیاز خودش را به فرد دیگری در ازای دریافت مبلغ سه میلیون تومان واگذار کرده است که البته با شنیدن این مبلغ متعجب شدیم.
وی در خصوص میزان تخلفاتی که در بخش قرآن و عترت نمایشگاه کتاب تهران مشاهده شده گفت: به لطف خدا با تفاهمنامهای که در سال گذشته با دارالقرآن کریم منعقد شد تا به امروز در زمینه قرآن تخلفی نداشتیم.
وی در بخش پایانی صحبتهایش در پاسخ به این سؤال که به دنبال تذکر دادستانی برای ارائه ندادن 320 عنوان کتاب در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا به امروز چه کاری انجام داده است گفت: نقش سازمانها و نهادهای نظارتی در بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تا اندازه زیادی مدیریت شده و گفتوگوهایی با این نهادها انجام گرفته است.
مدیر کمیته نظارت بر تخلفات ناشران خاطرنشان کرد: عناوینی که دادستانی در خصوص ارائه آنها در نمایشگاه کتاب تهران به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تذکر داده است، خیلی خیلی کمتر از 320 عنوان است.
ارسال نظر