علیرضا حاجیان‌زاده در جریان بازدید از پشت صحنه «پایان رویاها» فیلم جدید محمدعلی طالبی گفت: سینمای کودک سال‌های گذشته نتوانسته است مخاطب خود را پیدا کند به همین دلیل سینماهای کشور چندان از این فیلم‌ها استقبال نمی‌کنند. برنامه امسال کانون ساماندهی اکران و سالن‌های فیلم کودک است، این سالن‌ها در اختیار کانون پرورش فکری و آموزش و پرورش است و می‌توانیم با استفاده از آن‌ها، این اکران را سامان دهیم.

وی توضیح داد: بیش از ۳۰۰ سالن را شناسایی کرده‌ایم و طی توافق با معاونت فرهنگی و پرورشی و دستور علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، مدیریت آماده‌سازی برای نمایش این فیلم‌ها با کانون خواهد بود و کانون تعهد کرده فیلم‌های مناسب را از بایگانی‌های فیلم و تولیدات مناسب این حوزه آماده کند و از این راه جریان اکران فیلم کودک در کشور را توسعه دهد.

مدیرعامل کانون ادامه داد: مخاطبان خاص ما یعنی کودکان و نوجوانان هم به صورت گروهی از مدارس در سالن‌ها حضور می‌یابند و این فیلم‌ها را تماشا می‌کنند و در ساعات بعد از ظهر و تعطیلی مدارس هم به همراه خانواده‌های خود به سا‌لن‌های سینما می‌آیند.

حاجیان‌زاده با اشاره به کم‌رنگ شدن فعالیت‌های سینمایی کانون در سال‌های اخیر تاکید کرد: سیاست ما در دو سال و نیم گذشته توسعه فعالیت‌های سینمایی کانون بوده و در این زمینه در سال گذشته ۱۳ عنوان فیلم پویانمایی کوتاه و ۲۷ عنوان فیلم زنده کوتاه تولید کردیم که امیدواریم بتوانیم این آثار را در تلویزیون به نمایش بگذاریم.

وی ادامه داد: فیلم‌ «پایان رویاها» به کارگردانی محمدعلی طالبی از چهره‌های شناخته شده حوزه سینمای کودک که سابقه درخشانی در این زمینه دارد و آثارش همیشه در ایران و جهان درخشیده است یکی از فیلم‌های بلند سینمایی کانون است که اکنون کار فیلمبرداری آن آغاز شده است. او به عنوان یک چهره مطرح سینمای کودک قبول کرده است تا فیلم ویژه‌ای را برای کانون کارگردانی کند و اکنون ما برای بازدید از روند کار و قدردانی از عوامل تولید، سر صحنه همین این فیلم حاضر شدیم.

وی اظهار امیدواری کرد کار ساخت این فیلم پیش از آغاز جشنواره فیلم کودک به نتیجه برسد و شاهد نمایش این اثر در جشنواره باشیم.

حاجیان‌زاده همچنین از ساخت فیلم سینمایی دیگری در کانون به کارگردانی کمال تبریزی خبر داد و گفت این اثر در مرحله‌ نگارش فیلمنامه است و امیدواریم که کار ساخت این فیلم نیز امسال آغاز شود.

مدیرعامل کانون پرداختن به موضوع‌های مورد نیاز کودکان را از معیارهای اصلی کانون برای تصویب یک اثر سینمایی عنوان کرد و گفت: در همین فیلم «پایان رویاها» موضوع رویاپردازی و تخیل در یک کودک و حتی تغییر این رویا در ذهن او و البته برقراری ارتباط بین کودک و عناصر محیط زیست مورد توجه بوده است.

حاجیان‌زاده و هیات همراه روز ۱۸ فروردین ۱۳۹۵ در حالی‌که چند روز از آغاز فیلمبرداری فیلم «پایان رویاها» گذشته بود سر صحنه فیلمبرداری این اثر در شیرگاه مازندران حاضر شدند و با کارگردان و عوامل فیلم گفتگو کردند.

مدیرعامل را در این سفر، معاون تولید، مدیر مرکز تئاتر و تئاتر عروسکی، مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل و مدیرکل کانون استان مازندران همراهی می‌کردند.

محمدعلی طالبی نیز در حاشیه این بازدید اظهار امیدواری کرد که کار فیلم‌برداری این فیلم سینمایی، ۴۵ روزه به پایان برسد.