اظهارات دو بازیگر زن درباره لباسهایشان
در مراسم اختتامیه سی و چهارمین دوره جشنواره تئاتر فجر لباسهایی با طرح ایرانی اسلامی خودنمایی میکرد. کمند امیرسلیمانی و نسیم ادبی از چگونگی انتخاب پوشش خود در این مراسم رسمی گفتند.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، در اختتامیه سی و چهارمین دوره جشنواره تئاتر فجر، در بخش اهدای جوایز که با مشارکت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور برگزار شد، فریبا متخصص، بهترین بازیگر زن جشنواره و پریدخت عابدیننژاد، بهترین طراح لباس جشنوراه جایزهی ویژهای از سوی این کارگروه دریافت کردند.
همچنین در حاشیه اختتامیه این مراسم، کمند امیرسلیمانی، بازیگر تئاتر، سینما وتلویزیون در اظهار نظری درباره چگونگی انتخاب نوع طرحی که هنرمندان برای پوشش خود برای شرکت در مراسم و مناسبات رسمی انتخاب میکنند، گفت: طبیعتا زمانی که قرار باشد در مراسمی رسمی حضور پیدا کنیم، بهتر است که نوع پوشش و لباسی که برای آن مراسم انتخاب میشود نیز رسمی باشد. همچنین گمان میکنم این که در کارت دعوت هنرمندان بر استفاده از پوشش رسمی تاکید شود نیز حرکتی کاملا اصولی و استاندارد است.
او با بیان اینکه شاید مهم ترین الگویی که مردم از نوع پوشش هنرمندان دریافت کنند، همان آراستگی و زیبنده لباس پوشیدن است، شکیل و باوقار بودن را از مهمترین معیارهایی برشمرد که او خود برای انتخاب نوع پوشش در نظر میگیرد.
نسیم ادبی، بازیگر تئاتر نیز در همینباره اشاره به ایده تاکید بر الزام رعایت استفاده از لباسهای رسمی از سوی هنرمندان در کارتهای دعوت مناسبات رسمی، بیان کرد: اگر این اتفاق بیافتد جای بسی خوشحالی است، این خیلی خوب است که همواره طراحانی حضور داشته باشند که از پیش لباسهایی را برای هنرمندان جهت حضور در چنین مراسمی تهیه کنند.
او درباره معیارهای انتخاب خود بهعنوان یک هنرمند برای انتخاب پوششی متناسب با مناسبتهای رسمی، عنوان کرد: معیار انتخاب من در درجه اول این است که آن لباس کاملا شکلی ایرانی داشته باشد؛ به این معنا که نمادهای ایرانی در آن هویدا باشد.
این هنرمند ادامه داد: از آنجا که هنرمندان در بیشتر موارد الگوی مردم جامعه به شمار میروند و طرفداران آنها رفتار و حرکات آنها را دنبال میکنند، بنابراین انتخاب نوع پوششان هم درنوع سلیقه مردم تاثیرگذار خواهد بود؛ درنتیجه من بهشدت به این موضوع معتقدم که باید برنامهریزی صحیحی درباره نوع طراحی لباس بازیگران در مراسم رسمی صورت بگیرد.
مهرنوش تیمورزاده، طراح لباس کمند امیر سلیمانی در مراسم اختتامیه سی و چهارمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، گفت: تصمیم ما برای طراحی لباس این است که پوشش ایرانی-اسلامی را با سبک جدید تلفیق کنیم تا بتوانیم پوششی زیبا و ایرانی مختص زنان ایرانی طراحی کنیم که در عین پوشیدگی از زیبایی لازم هم برخوردار باشد.
تمجیدی طراح لباس نسیم ادبی نیز در خصوص طراحی لباس این هنرمند تئاتر توضیح داد: طراحی لباسی که در این مراسم تنپوش خانم نسیم ادبی است، بر اساس اقتباس از لباسهای ادوار تاریخی ایران است که بهطور مشخص بر اساس دوران صفویه طراحی شده و تمام مراحل دوخت این لباس از گل دوزی گرفته تا مراحل دیگر با دست انجام شده است.
این طراح مد و لباس ادامه داد: بسیار خوشحالم که این اتفاق بین هنر-صنعت مد و لباس در کشور ما به تازگی در حال شکوفا شدن است و به رسمیت شناخته میشود. امیدوارم که این پیوند با سایر هنرهای دیگر همچون تئاتر ادامه دار باشد.
ارسال نظر