سریال «شهرزاد» به کشورهای فارسیزبان میرود
سرمایهگذار و یکی از تهیه کنندگان سریال شهرزاد گفت: مردم دوست دارند یک داستانه عاشقانه را که در بستر تاریخ روایت میشود ببینند و لذت ببرند و اصلا علاقهای به پیگیری امور سیاسی در فیلم و سینما ندارند.
به گزارش پارس به نقل از فارس، محمدهادی رضوی تهیه کننده و سرمایهگذار سریال شهرزاد گفت: شهرزاد به شبکههای کشورهای فارسیزبان و همسایگان فرهنگی ما مثل تاجیکستان و افغانستان فروخته میشود. همانگونه که مدار صفر درجه و برخی سریالهای پرمخاطب سیما مشتری دارد این کار هم مشتریان خودش را دارد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص نحوه همکاری این پروژه نمایش خانگی با شبکههای فارسیزبان اظهار داشت: ما با شبکههای ماهوراهای همکاری نداریم. یک قراردادی با شرکت آلمانی برای توزیع شهرزاد در سطح اروپا و آمریکا بسته شده بود و همان شرکت بدون اطلاع ما تبلیغات این سریال را در شبکههای فارسیزبان انجام میداد. از طرف ما به این شرکت تذکر داده شد و این روند متوقف شد.
رضوی در ادامه به موضوع حاشیهسازیهایی که علیه سریال شهرزاد رخ داده است پرداخت و گفت: مردم دوست دارند یک داستان عاشقانه را که در بستر تاریخ روایت میشود را ببینند و لذت ببرند و اصلا علاقهای به پیگیری امور سیاسی در فیلم و سینما ندارند. این کار برای خاطر مردم ساخته شده و نمیشود کاری را با رشوه و زور در دل مردم جا کرد.
وی همچنین اظهار داشت: در صحنهای از قسمت هشتم یک بخشی را انتخاب کردند و مطابقت دادند با رخدادهای فتنه 88. این در حالی است که نه کارگردان و نه هیچ یک از عوامل چنین نیتی نداشتند. این نشان از این دارد که دشمن تمام جزئیات یک پروژه موفق را برای تخریب آن مرور میکند. این نمونههای مشابهتسازی نشان از جزع و فزع دشمن دارد.
رضوی در مورد فضای مقایسهای بین شهرزاد با سریالهایی مثل کیمیا و معمای شاه که هم اکنون در حال پخش از تلویزیون هستند اظهار داشت: این مقایسه درست نیست. مگر آقای حسن فتحی از کارگردانهای تلویزیونی نیست؟ هنرمندان پروژه شهرزاد کجا مطرح شدند؟ آقای ورزی و آقای شفیعی در چه فضایی فعالیت میکنند؟ همه ما با هم در یک جبهه هستیم. همه ما میخواهیم مخاطب ایرانی را از ماهواره بگیریم. هم آقای ورزی هم کارگردان کیمیا در یک شبکه فرهنگی و رسانهای دارند زحمت میکشند.
این فعال اقتصادی با اشاره به ریشه این فضاسازیها اظهار داشت: برخی میخواهند بگویند نمایش خانگی که زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت است با صدا و سیما که تحت نظر حاکمیت اداره میشود با هم اختلاف دارند. در حالی که هم کیمیا مخاطب دارد هم معمای شاه و هم شهرزاد. این هر سه محصول جمهوری اسلامی هستند و هر یک در حد خود موفقیت دارند. من دست تک تک عوامل این دو سریال را میبوسم. من در جریان زحماتی که برای ساخت سریال «معمای شاه» کشیده شده هستم و خودم مخاطب سریال کیمیا هستم و هرشب میبینم.
رضوی همچنین اشاره کرد: آقای ورزی به خاطر ساخت سریال معمای شاه به شدت تحت حمله و فشار قرار گرفتهاست. به بی اخلاقانه ترین شکل ممکن دارند این افراد را میزنند. هر شب مخاطب میلیونی مینشیند پای سریال کیمیا و آن را میبیند. سریالی در 100 قسمت ساخته شده است و پروژهای به این اندازه نداشتهایم.
محمدهادی رضوی در پایان سخنانش به روند شکلگیری قسمتهای بعدی سریال شهرزاد اشاره کرد و گفت: ضبط این سریال تمام شده است ولی ما بر روی تدوین این پروژه به صورت هفتگی کار میکنیم. تدوین سریال شهرزاد بر اساس واکنشها و بازخوردهایی که از مردم داریم ادامه دارد.
ارسال نظر