به گزارش پارس به نقل ازخبرگزاری ایسنا،دکتر حسن آب‌شیرینی اظهار کرد: بروز عفونت‌های گوش میانی و داخلی علل مختلفی دارد و افرادی که به این عفونت‌ها و بیماری‌ها دچار می‌شوند، برای جلوگیری از گسترش عوارض آن و درمان این عارضه باید به متخصص گوش مراجعه و به توصیه‌های لازم در این زمینه توجه کنند.

وی افزود: افرادی که پرده گوش سوراخ یا سابقه التهابات گوش دارند، کسانی که تحت عمل جراحی گوش قرار گرفته‌اند و همچنین کودکانی که به دلیل ورود عفونت در گوش میانی دچار مشکل شده‌اند، نباید در استخر شنا کنند. شنا کردن این افراد در استخر، زمینه را برای ایجاد عفونت‌های مجدد و مکرر در گوش فراهم کرده و موجب پیشرفت بیماری می‌شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: عفونت‌های ناگهانی و حاد و عفونت‌های مزمن از جمله عفونت‌های شایع گوش میانی هستند که هر کدام علائم و عوارض خود را دارند؛ به طوری که عفونت‌های ناگهانی و حاد، کاهش شنوایی و احساس صدا در گوش را به همراه دارد و به دنبال عفونت‌های مزمن نیز پارگی پرده گوش و خروج چرک از مجاری گوش اتفاق می‌افتد.

وی اظهار کرد: افرادی که دچار پارگی پرده گوش هستند یا سابقه التهابات گوش دارند باید توجه داشته باشند که هنگام حمام کردن نیز باید از ورود آب به گوش خود جلوگیری کنند. البته برای افرادی که پرده گوش سالمی دارند و سابقه‌ای از عفونت یا پارگی در گوش ندارند، شنا کردن در استخر منعی ندارد.