به گزارش پارس، «مجید مجیدی»، فیلمساز برجسته کشورمان، در مصاحبه با فیلم خبرگزاری فرانسه، درباره فیلم جدید خود «محمد رسول‌الله»، نسبت به اینکه این فیلم بتواند چهره خشنی که توسط غرب در جهان تصویر شده است، مبارزه کند.
 
این کارگردان 56 ساله در این مصاحبه با انتقاد از رفتار برخی گروه‌های افراطی که به نام اسلام دست به خشونت می‌زنند،گفت: اکنون شاهد هستیم افراطی‌هایی چون داعش نام اسلام را دزدیده‌اند.
 
وی افزود: در جهان غرب نیز تصویر و معنایی غلط از اسلام ارائه می‌شود که همین مسئله باعث شده تا تصویری خشن از اسلام نشان داده شود که به اعتقاد ما، تصویر ارائه شده به هیچ عنوان ربطی به دین اسلام ندارد.
 
مجیدی در ادامه متذکر شد: مشخص است که برخی کشورها چون عربستان سعودی با این فیلم مشکلاتی خواهند داشت ولی از طرف دیگر کشورهای اسلامی زیادی چون ترکیه، اندونزی، مالزی، بسیاری دیگر در آسیای جنوب شرقی خواهان این فیلم شده‌اند.
 
وی درباره مشکلات فیلم نیز گفت: اینکه در تمام طول فیلم یک قهرمان داشته باشی و چهره آن را به تصویر نکشی یک چالش بزرگ است.
 
خبرگزاری فرانسه در ادامه گزارش خود از این مصاحبه ضمن اشاره به همکاری «مجیدی و «ویتوریو استورارو»، عکاس برنده اسکار سینمای ایتالیا که در این فیلم از تکنیک خاصی استفاده کرده است، به نقل از «مجیدی» نوشت:ما برای تصاویر مربوط به این فیلم بالاخص سکانس‌های حضرت محمد، از یک دوربین steadicam استفاده کردیم، تمامی سکانس‌های مربوط به ایشان، حتی در دوران کودکی‌اشان، ما همه چیز را از نقطه نگاه ایشان تصویر می‌کردیم.
 
مجیدی تاکید کرد: همه کنجکاوند تا حضرت محمد را در این فیلم ببینند ولی شما به هیچ عنوان در این فیلم نمی‌توانید چهره ایشان را ببینید. تنها می‌توان ایشان را از پشت سر و یا از نمای عمودی بالای سر دید.
 
خبرگزاری فرانسه درباره فیلم «محمد رسول‌الله» در ادامه نوشت: فیلم «محمد» قرار است است در سالروز تولد امام هشتم شیعیان امام رضا (ع) به نمایش درآید. دو قسمت دیگر از این سه‌گانه، با توجه به اینکه حضرت محمد در قسمت اول هنوز یک جوان است و به پیامبری‌ نرسیده‌ است، حتی ممکن است جنجال‌برانگیز‌تر باشد.
 
مجیدی درباره این نکته نیز به این خبرگزاری گفت: درباره این مقطع از زندگی حضرت محمد محلی از تردید و اختلاف وجود ندارد. از زمانی‌که ایشان پیامبر می‌شوند، حتی مدیریت دیالوگ‌ها نیز بسیار سخت است ولی به اعتقاد من چیزی نیست که نتوان به آن دست یافت.