به گزارش پارس به نقل از تسنیم، محمدرضا بیدکی، مشاور امور ایثارگران سازمان ثبت احوال کشور با ابراز رضایت از برگزاری جلسات شورای مشاورین وزرا و تأثیر مثبت این جلسات بر استفاده از تجربیات و نظرات سایر سازمان‌ها، گفت: از دیگر فواید این نشست‌ها قرار گرفتن در جریان فعالیت سایر سازمان‌ها و تبادل‌نظر با مشاورین امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها است.
بیدکی ادامه داد: سازمان ثبت احوال، آثار مربوط به شهدا را پس از رونمایی در گنجینه مشاهیر و شهدای بنام نگهداری می‌کند. همچنین صدور «شناسنامه شهادت» به رنگ سبز برای هر یک از شهدا با مشخصات کامل شناسنامه‌ای و نحوه شهادت نیز از دیگر فعالیت‌هایی است که این سازمان برای زنده نگه‌داشتن نام و خاطره شهدا انجام می‌دهد.
مشاور امور ایثارگران سازمان ثبت و احوال خاطرنشان کرد: سازمان ثبت و احوال جمهوری اسلامی ایران در چند سال اخیر به‌منظور تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران از قراردادی و پیمانی به رسمی فعالیت‌های بسیاری انجام داده است.
وی برگزاری بیش از 5 دوره همایش روسای ایثارگران ثبت و احوال سراسر کشور در استان‌های بوشهر، خراسان رضوی، هرمزگان، خوزستان و اصفهان، برگزاری مراسم ویژه در مناسبت‌های خاص مانند روز شهید، روز جانباز، هفته دفاع مقدس و..، اعزام خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به مشهد مقدس و سایر مکان‌های زیارتی و سیاحتی و جمع‌آوری اطلاعات ایثارگران در یک سامانه با ایجاد بانک اطلاعاتی شهدا و ایثارگران را از دیگر فعالیت‌های اداره امور ایثارگران سازمان ثبت و احوال کشور برشمرد.