به گزارش پارس به نقل از تسنیم ، خانه سینما پس از کش و قوس های فراوان با انتخاب رضا میرکریمی کارگردان و تهیه کننده سینما به عنوان مدیر عامل دور جدیدی از فعالیتهای خود را آغاز کرده است.

بنا بر این گزارش پس از اقدامات سیاسی اعضا و مدیر عامل قبلی این تشکل صنفی که باعث برخورد قضایی با آنها شد شاید مهمترین کاری که می تواند اولویت اول اعضای خانه سینما در این دوره باشد حفظ کرامت ایرانی و ایرانیان است که باید توسط اهالی فرهنگ و هنر ظهور و نمود پیدا کند و بهترین راه کار این اقدام هم از طریق خود اهالی صنفی سینما می باشد.

به نظر می رسد در جایی که می توان به دست خود اهالی فرهنگ و هنر ناپاکی را اصلاح کرد باید به آنها هم اعتماد نمود و در صورتی که موفق نشدند آنگاه از طرق دیگر اقدام شود که در آن صورت حداقل توجیه قابل قبولی نیز وجود خواهد داشت.

بنا بر این گزارش در سالهای اخیر مطالب زیادی از فساد درون سینمای ایران به بیرون درز کرده است و یا حضور اهالی سینما در جشنواره های خارجی که باید آنان سفیران فرهنگی مردم ایران بدانیم با ظاهری زننده و یا ... یکی دیگر از موارد فسادی است که دست به گریبان اهالی هنر شده است.

به گزارش خبرنگار ما در سال 91 اولین باری بود که علمدار سینمای ایران به انتقاد از فساد درون سینمای ایران پرداخت که با هجمه سنگین سایت ها و مجله های زردی مواجه گردید که همه می دانستند از کجا آب می خورد.

بررسی اخبار و گزارش های اکثر سایت های سینمایی نشان می دهد که این سایت ها متعلق به "جریانی خاص" بوده و انحصارطلبانه در مواجهه با برخی اتفاقات سینمای کشور، "جنجال" به پا کرده و در قبال برخی دیگر "سکوت" می کنند!

در نتیجه اکثر سایت های سینمایی را می توان بازوی اجرایی و جریان ساز جریان انحصارطلب سینمای ایران دانست؛ "جریانی که جنس آن با جنس انقلاب اسلامی جور نمی شود"

البته پس از آن سخنان برخی دیگر از اهالی سینما هم لب به سخن گشوده و ابعاد دیگری از پرونده فساد در سینمای ایران را نشان دادند.

در این خصوص ابتدا پرستو صالحی مطالبی را عنوان کرد که شاید شدیدترین شوک به سینما بود وی گفت: "جلوی ورود افراد معلوم‌ الحال به این حرفه را باید گرفت. این موضوع نه به جنسیت ربط دارد و نه به هیچ صنف و قشر دیگری. چیزی که وجود دارد این است که همه همیشه فقط بازیگران را می‌بینند و آن کارناوالی که در یکسری از دفاتر سینمایی قبل از پیش تولید به راه می‌افتد را نمی‌بینند. کارناوالی از دختران و پسران زیبا رو شروع می‌شود و می‌آیند و می‌روند. یکی پول برای سرمایه‌گذاری می‌آورد، دیگری صورت زیبایی دارد و برخی هم مسائل دیگری را وارد کار می‌کنند. روابطی که هست و مسائلی که وجود دارد و البته این ماجرا زن و مرد هم ندارد." 
 
وی در ادامه تاکید می کند: "می توانم بگویم حدود 40 درصد از افراد سینمایی غیر بازیگر گرفتار فساد هستند" 
 
پس از صالحی، ماهایا پطروسیان نیز طی مصاحبه ای با تایید گفته های همکار خویش، گفت:‌ "این حرف‌ها، حرف‌های جدیدی نیست و این‌ها اتفاقاتی است که سال‌هاست رخ می‌دهد" 
 
سپس مجید مظفری زبان به گلایه بازکرد و در گفتگو با فارس با بیان اینکه الان فیلم‌هایی داریم که حتی تصور ساخته شدن آن‌ها را هم نداشتم، گفت: "نمی‌گذارم دختر خودم با وجود استعداد‌هایش، بازیگر سینما شود"

این سخنان را وقتی در کنار حضور برخی از چهره های روز سینمای ایران که در جشنواره های خارجی و داخلی با هزار رنگ و لعاب و بدترین حالات شرکت می نمایند می گذاریم تازه کمی از ابعاد این فاجعه مشخص می شود.
و حالا سخن اصلی با اعضای جدید خانه سینما و مخصوصا مدیرعامل این نهاد صنفی، جناب میرکریمی می باشد و باید از ایشان پرسید که در خصوص برخورد با این مفاسد که البته گوشه کوچکی از آن بیان شد چه برنامه ای دارید؟
آیا برنامه ای دارید که از هویت فرهنگی این جامعه دفاع کنید یا نه و آیا قرار نیست در برابر این فساد ویران کننده دین و حیثیت و شرف این مردم کاری انجام دهید؟
آیا برنامه ای برای منشور اخلاقی اهالی سینما اعم از بازیگر و تهیه کننده و کارگردان و ... در دست تهیه دارید تا به این معضلات مهم رسیدگی نمایید یا نه؟