آیا رسانه ملی با این پدیده برخورد می کند؟
با وجود نامگذاری سال 93 و توقع توجه ویژه رسانه ملی به اقتصاد و فرهنگ مبتنی بر نگاه داخلی و پرهیز از آفت های این دوحوزه، آنچه بعد از 8 ماه از سال به چشم می خورد، خلاف جهتگیری رهبری در این نامگذاری را نشان می دهد.
به گزارش پارس، سیاست پول محور ضرغامی در اداره رسانه ملی در سال 93 را می توان مصداق بارز شنای خلاف جهت نامگذاری سال دانست.
تبلیغ کالاهای خارجی، برگزاری مسابقات مختلف با محوریت جوایز غیر ایرانی و لوکس، ترویج شانس گرایی و تبلیغات بدون هدف صرفا با تاکید بر درآمد زایی هم راه را برای مدیر جدید رسانه ملی ناهموار کرده و هم بر خلاف مشی نامگذاری سال93، عزم ملی و مدیریت جهادی را نشانه رفته است به طوری که تاکید بر مصرف گرایی با محوریت برنده شدن در مسابقات متعدد کالاهای رنگارنگ در کنار بی اهمیتی به تولید داخل در اختصاص دادن باکس های تبلیغاتی کالاهای خارجی تنها گوشه ای از هنرمندی رسانه ملی در تخریب شعار سال 93 و فرهنگ سازی غلط در میان مردم است.
اگرچه رسانه ملی با همین نقشه راه هم می تواند نگاه ویژه خود به تولید ملی و فرهنگ ایرانی - اسلامی را ترویج دهد؛ چنانچه شنیده شده اخیرا وزارت ارشاد تبلیغات گستردهو سراسری یک اپراتور تلفن همراه را لغو کرده و شرط اعطای محوز را حذف جوایز غیر ایرانی و لوکس این تبلیغات از جمله یک خودروی گران قیمت خارجی دانسته است.
رسانه ملی نیز به عنوان یک دانشگاه فرهنگساز می تواند با توجه به همین شیوه برخورد با اشرافی گری، مصرف گرایی، تبلیغ کالاهای خارجی و...راه را برای اقتصاد مقاومتی به شکل عملیاتی و از سوی مردم باز کند.امید است در دوره مدیریت دکتر سرافراز، مسیر تخریب شده چند ماه گذشته و حرکت بر خلاف سیاست های کلی نظام و البته شعار سال 93، ترمیم شود.
ارسال نظر