در تهران آزادی بیشتری احساس کردم تا در کانادا
استاد دانشگاههای کانادا بعد از حضور در «افق نو» با هجمه رسانههای غربی مواجه شد. او میگوید: آزادی بیانی که در تهران به وقوع پیوست در وطن من (کانادا) وجود ندارد.
به گزارش پارس، پروفسور آنتونی جیمزهال استاد دانشگاه تورنتو در گزارشی نوشت: متأسفانه باید بگویم که امکان برگزاری جلسات آزاد و بدون محدودیتی که در تهران به وقوع پیوسته است قطعاً در وطن من تورنتو وجود نخواهد داشت. با نفوذترین پایگاه سیاسی و وطن نخست وزیر استفانهارپر، خانه برجستهترین صهیونیستهای مسیحی و یهودی نیز هست. تورنتو به بزرگترین سکوی پرتاب فشارهای صهیونیست مبدل شده تا کانادا را به کلونی مجازی اسرائیل - لیکود تغییر دهند.
در ادامه این گزارش که توسط تسنیم منتشر شده است، میخوانیم: مطلب مطبوعاتی اتحادیه ضد افترا، هیچ گونه اطلاعاتی از مباحث مطرح شده در این کنفرانس نداد. در عوض، این روزنامه، تنها فهرستی از شرکت کنندگان آن تهیه کرده و با ناسزاهای زننده و تو خالی به ملامت آنها پرداخته است. این روزنامه غیر معتبر، 15 شرکتکننده کنفرانس افق نو را نام برده و 22 عبارت رکیک از جمله «نظریه پردازان توطئه» (هفت مرتبه) «یهودیستیزان» (پنج مرتبه) «منکرین هولوکاست» (پنج مرتبه) «ضد اسرائیلی» (هفت مرتبه) را روانه آنها کرده است.
آنتونی جیمزهال مینویسد: پس از بازگشت به کانادا متوجه شدم که من نیز هدف کمپین تهاجمیای که آشکارا وابسته به گروه ضد افترای فاکسمن بود، قرار دارم. حملات از سوی اشخاص ناشناسی منتشر شد که هویت واقعی خود را پشت اسم ناشناس بلازینگ کَتفور پنهان کرده بودند. بر روی صفحهای که به بنده اختصاص داده شده است گربهای نمایش داده شده است که چشمانش را با این توضیح مرموز که «زمانی مطالبی خاص و شریفی از من در این صفحه به چاپ میرسید» پنهان کرده بود.
بلازینگ کَتفور به جای اینکه محتوای یکی از مطالب چاپ شده بنده را خطاب قرار دهد، مرا در دسته «دیوانگان» قرار داد. نویسنده و یا نویسندگان ناشناس مرا به عنوان «نمونه پایان حق تصدی دانشگاهی» توصیف کردند. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که عوامل کانادایی کمپین فاکسمن تصمیم دارد که اصل بسیار مهم حق تصدی دانشگاهی را برای من به پایان برساند.
ارسال نظر