به گزارش پارس،حسین‌علی دهقانی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا،طلاق عاطفی را وضعیتی خواند که زن و شوهر در یک فضای مشترک زندگی می‌کنند ولی تعاملات عاطفی، جنسی، اجتماعی و اقتصادی، ضعیف و دلسردکننده‌ای دارند.

 

وی افزود: در این وضعیت زوج‌ها از لحاظ عاطفی از یکدیگر راضی نیستند و یک نارضایتی عاطفی وجود دارد.

 

دهقانی‌زاده بیان کرد: مشاهدات بالینی در مراجعه‌کنندگان به مراکز مشاوره نشان می‌دهد که زوج‌ها خصوصاً خانم‌ها از عدم توجه عاطفی از سوی همسر خود رنج می‌برند ولی آمار دقیق و مستندی در این حوزه وجود ندارد که فراوانی طلاق عاطفی را نشان بدهد.

 

وی، مهمترین علت طلاق عاطفی در استان را ضعف در مهارت‌های ارتباطی و عاطفی خواند و خاطرنشان کرد: البته تعارض‌های زناشویی در حوزه‌های متعددی مثل حوزه‌های اقتصادی، خانوادگی و اجتماعی در شکل‌گیری طلاق عاطفی نقش دارند.

 

این کارشناس، راهکارهای پیشگیری از این آسیب اجتماعی در استان را اجرای برنامه‌های آموزشی مبتنی بر غنی‌سازی رابطه عاطفی و جنسی به زوج‌ها به عنوان مهمترین رکن پیشگیری در این حوزه برشمرد.

 

وی همچنین آموزش از طریق کتاب، فیلم و نمایش را در این رابطه بسیار اثر بخش خواند.

 

دهقانی‌زاده به زوج‌های درگیر این آسیب اجتماعی پیشنهاد کرد که به منظور بهبود رابطه عاطفی خود از خدمات تخصصی مشاوره و روان‌شناسی بهره‌مند گیرند و انگیزه لازم را برای تغییر وضعیت خود داشته باشند.