به گزارش پارس به نقل از ایسنا،عظیم عظیمی با اشاره به مشکلاتی که متوجه کودکان طلاق است، اظهار کرد: کودکانی که تک والد می‌شوند با مشکلات فراوانی مواجهند و هیچگاه یکی از والدین به تنهایی نمی‌تواند خلاء وجود دیگری را پر کند.

 

وی ادامه داد: اگرچه خلاء نبود یک والد هم از بعد روانی و هم از بعد مالی حس می‌شود، اما بعد عاطفی و روانی آن بیشتر به کودک لطمه می‌زند.

 

به گفته این روانشناس، کودکانی که بعد از طلاق والدین با یک والد زندگی می‌کنند، چون نسبت به کودکان دیگر که هر دو والد را دارند، احساس نقص می‌کنند اعتماد به نفس اجتماعی پایینی خواهند داشت و از حضور در جامعه می‌گریزند.

 

عظیمی در خصوص راهکار کمک به چنین کودکانی یادآوری کرد: توصیه می‌شود والدینی که از هم جدا شده‌اند بخاطر فرزند خود ساعتی را برای حضور کنار بچه با هم بگذارند، با هم بیرون بروند، خرید کنند و ... تا کودک کمتر خلاء یک والد را حس کند.

 

وی گفت: البته این کار در شرایط فرهنگی جامعه ما بسیار سخت است، اما می‌توان آن را عملی کرد.

 

این روانشناس اظهار کرد: در برخی موارد که پدر و مادر از هم جدا شده‌اند و کودک گاهی پیش مادر و گاهی پیش پدر نگهداری می‌شود، امکان تربیت دوگانه برای کودک وجود دارد.

 

عظیمی با تاکید بر اینکه هیچکدام از والدین نباید در ساعتی که فرزند پیش آنها است از والد دیگر بدگویی کند و سعی در تخریب آن داشته باشد، تصریح کرد: اگر چنین شرایطی حاکم باشد، بهتر است کودک تنها پیش یکی از والدین نگهداری شود و والد دیگر را نبیند.

 

وی اضافه کرد: والدین باید در نزد کودک حرمت یکدیگر را حفظ کنند و از تخریب و بدگویی بپرهیزند، زیرا این کار کودک را نسبت به پدر و مادر بدبین می‌کند.