به گزارش پارس به نقل از تسنیم از قم، حجت الاسلام ابوالقاسم مقیمی حاجی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از انتشار مجموعه ۱۲ جلدی دانشنامه امام ‏ علی (ع) در سال ۱۳۸۱ که مورد توجه علما، اندیشمندان و فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی قرار ‏ گرفت، پیشنهاد تدوین دانشنامه ای در ارتباط با ‏ حضرت زهرا (س) ارائه شد و رهبر معظم انقلاب نیز این کار را به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه ‏ اسلامی سپردند. ‏


رئیس پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به محتوای این دانشنامه افزود: ۱۱۸ مقاله ‏ در ۶ جلد دانشنامه فاطمی وجود دارد که سه جلد نخست درباره حیات، منزلت و ‏ شخصیت حضرت زهرا (س) و با استفاده از منابع دست اول تدوین شده اند. ‏

معاون علمی دانشنامه فاطمی با اشاره به مجموعه دست اندرکار در تدوین این دانشنامه تصریح کرد: این دانشنامه با نظارت شورای علمی دانشنامه، مورخان، اساتید، عالمان بزرگ حوزوی مانند ‏ آیت الله استادی، حجت الاسلام یوسفی غروی، حجت الاسلام رشاد، خانم علاسوند و ‏ آقای بهجت پور تدوین شده است.

حجت الاسلام مقیمی حاجی با اشاره به اینکه البته در کنار شورای عالی، چهار گروه تاریخ و سیره، حقوق، ‏ اجتماعی و حکمت نیز مقالات را زیر نظر شخصی فرهیخته به عنوان مدیرگروه تدوین کرده اند، خاطرنشان کرد: در مجموع بیش از ۲۰ نفر در شورای ‏ عالی و علمی گروه ها و نیز ۱۰۰ نفر به عنوان ارزیاب علمی در تدوین دانشنامه نقش داشته اند.

رئیس پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به مراسم رونمایی دانشنامه فاطمی تصریح کرد: آیت الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید، آیت الله استادی از اعضای شورای علمی دانشنامه فاطمی و غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی سخنرانان اصلی این برنامه هستند.