ناصر ایمانی در گفتوگو با «پارس»:
دعواهای سیاسی، مشکلات مردم را حل نمیکند
یک فعال سیاسی گفت: ما باید در زمینه فساد حساس باشیم اما نباید به فساد دامن بزنیم و مواردی را بیان کنیم که ممکن است هیچگونه استنادی نداشته باشد.
به گزارش پارس- ناصر ایمانی، تحلیگر و فعال سیاسی در واکنش به اظهارات اخیر محمدزارع فومنی مبنی بر خرید و فروش پستها در شورای شهر و شهرداری اظهار داشت: به نظر بنده ابتدای امر باید با آقای فومنی صحبت شود که اگر اطلاعات و اسنادی دارند ارائه کنند و ابتدا باید صحت اصل خبر مشخص شود. این سخنان درمورد اختلاف نظراتی که در حزب اعتماد ملی بهوجود آمده است، درمورد شورای شهر هم مطرح شده و برخی از آقایان این اتهامات را به دیگران زدند که بیان کنند که چنین زدوبندهای مالی در شورا هم وجود دارد. بهنظر بنده ما باید در زمینه فساد حساس باشیم اما نباید به فساد دامن بزنیم و مواردی را بیان کنیم که ممکن است هیچگونه استنادی نداشته و بعد بیان کنیم. حال میخواهد این سخنان از سوی اصلاح طلبان و یا اصولگرایان باشد. ما همچنان که در زمینه فساد مالی اگر اتهامی از سوی اصلاحطلبان به اصولگرایان شود، مدارک و مستندات میخواهیم، حال نیز باید مدارک و مستندات توسط اقای فومنی یا هرکسی که این ادعا را دارد ارائه شود و اگر واقعا مستند بود، روی آن تحلیل نمود. مانند قضیه واگذاری املاک شهرداری نباشد که اتهام بزرگی به شهردار اسبق زده شد و بعدها توسط قوه قضاییه رسیدگی شده و معلوم شد که مبلغ بسیار کمتر از ادعاهای گفته شده بوده است و آن چیزی نبوده که اصلاحطلبان با نام املاک نجومی بیان کردند و اتهام زدند.
ایمانی در ادامه صحبتها گفت: بنده خود به عملکرد شورای شهر تهرام منتقد هستم و یکی از دلایل آن را برخوردهای سیاسی و جناحی با مسئله شهر تهران و مدیریت شهری است که نتوانستند مسائل اجرایی را از مسائل سیاسی تفکیک کنند. از این جهت انتقاد زیادی وارد است. شورای شهر عملکرد خود را تابه حال بعد از گذشت یک سال و اندی به مردم گزارش نداده است و در نتیجه انتقادات سیاسی و عملکردی میتوان به آنها داشت. اما بحث فساد و مسائل مالی باید طبق مستندات ارائه شود.
این فعال سیاسی با انتقاد از عملکرد مدیریت شهری جدید در تخریب و سیاهنمایی دستاوردهای گذشته نیز گفت: یک روش برای افرادی که در جایی مدیریت به دست گرفته و نمیخواهند پاسخگوی عملکرد خود باشند، فرافکنی است که یکی از انواع فرافکنی هم زیرسوال بردن مدیریت قبلی است. به این صورت که افکار و اذهان مردم را از عملکرد خود منصرف کرده و برای اینکه خودشان پاسخگوی عملکردشان نباشد، مرتباً درگیر مدیریت قبلی هستند که چه کرده است. هدف دیگر از این کار این است که به مردم بگویند که شما در چه وضعیت بدی قرار داشتید و حال ما شما را نجات دادیم و ما منجی شما هستیم و تیم قبلی در این حوزه شما را به قهقرا برده بود و حال ما برای نجات شما آمدیم. این نوعی عملیات روانی است و قبلاً بوده و الان هم این روش وجود دارد. متاسفانه مدیرانی که برسر کار میآیند، بهجای اینکه به کار خودشان برسند و عملکرد خودشان را به مردم گزارش دهند، مرتباً به مدیران قبلی پرداخته و آنها را نقد میکنند. من نمیگویم که نباید انتقاد از مدیران قبلی بیان شود و یا اگر فسادی بود ه در مقابلش سکوت کنند، اما بهجای اینکه به کارهای گذشتگان بپردازند باید به عملکرد خود توجه کنندو فرافکنی نکنند. حاصل این نوع فرافکنی این است که مردم شاهد تنش و دعواها هستند و این مشکلات مردم را حل نمیکند و مردم از مدیریت مفیدی بهرهمند نخواهند شد. 12 سال مدیریت شهردار قبلی برای مردم ملموس است و حال اگر مدیران فعلی بخواهند به حواشی بپردازند، مردم بعد از مدت کوتاهی متوجه میشوند که هیچ اقدام مثبتی در شهر رخ نداده و فقط حاشیهسازی رخ داده است.
ایمانی در پایان گفت: بنده به عنوان یک شهروند تهرانی هیچ گزارشی از زمانی که اقای نجفی شهردار تهران شدند و تابه امروز که شهردار جدید منسوب شده است، از سوی شهرداری و شورای شهر ندیدم که عملکرد یکساله خود را ارائه دهند. از جهت میدانی هم طی این مدت در تهران چیزی مشاهده نکردیم اما نباید به مشاهدات میدانی اکتفا کرد و حتما اقداماتی رخ داده اما باید گزارش آن را ارائه دهند که طی این مدت چه کارهایی انجام شده است.
ارسال نظر