معاون فرهنگی- اجتماعی شهرداری تهران؛
آخرین وضعیت جمع آوری و ساماندهی معتادان هرندی به روایت معاون شهردار/تشکیل قرارگاه جمعآوری معتادان
معاون فرهنگی- اجتماعی شهرداری تهران گفت: تا به الان حدود 600 زن کارتن خواب در محله هرندی جمع آوری شده است که در این بین حدود 450 نفر آنها معتاد بودند که به مراکز شفق اعزام شدند که تحت درمان قرار گیرند.
به گزارش حوزه شهری پارس نیوز، حجت الاسلام میثم امرودی معاون شهردار تهران در گفت وگو با تهران پرس؛ در خصوص نحوه جمع آوری زنان و مردان معتادین و کارتن خواب در طرح انضباط شهری منطقه 12 و محله هرندی اظهار داشت: بنده در ابتدا از رسانه ملی یک گلایه مندی دارم و آن عدم پخش جمع آوری معتادان و کارتن خواب های محله هرندی توسط شهرداری و پلیس ناجا بوده است و در خبرهای رسانه ملی از فیلم های چند هفته گذشته استفاده شد. این یک اتفاق بزرگی بوده است که رسانه ملی نسبت به پوشش آن به شهرداری و ناجا بی مهری شد.
وی در ادامه افزود: بیش از 20 نهاد و سازمان بایستی برای ساماندهی و جمع آوری معتادان و کارتن خواب های محله هرندی پیش قدم باشند و با شهرداری تهران همکاری کنند که به نظر می رسد که این اقدام بسیار سخت و مشکل است و جزء سخت ترین اقدامات شهرداری برای جمع آوری وساماندهی این افراد است.
معاون فرهنگی- اجتماعی شهرداری تهران با بیان این که کمیتهای با عنوان قرارگاه مرکزی جمعآوری معتادان متجاهر تشکیل شده است که شهرداری، استانداری، وزارت بهداشت، قوه قضائیه، ستاد مبارزه با مواد مخدر، بهزیستی، شهرداری تهران و پلیس پایتخت در آن حضور دارند تا به موضوع معتادان متجاهر سامان داده شود. این کمیته بر اساس دستور دادستانی تشکیل شده است که به معضل معتادان و کارتن خواب ها رسیدگی شود.
حجت الاسلام امرودی در ادامه تصریح داشت: تا به الان حدود 600 زن کارتن خواب در محله هرندی جمع آوری شده است که در این بین حدود 450 نفر آنها معتاد بودند که به مراکز شفق اعزام شدند که تحت درمان قرار گیرند. بیش از 100 نفر زنان، کارتن خواب های نمایشی بودند که در محله هرندی حضور داشتند و آنها را ساماندهی کردیم. البته مددسراهای آقایان تنها در ایام شب تا صبح فعالیت می کنند. اما مددسراهای بانوان به صورت شبانه روزی هستند. البته سایر موارد نیز در بین زنان حضور داشتند که به سازمان بهزیستی معرفی شدند.
وی گفت: این افراد 6 تا 9 ماه در کمپها نگهداری میشوند تا اعتیاد را ترک کنند و سپس به مدت یک سال تحت حمایت و رصد واحد مشاوره قرار میگیرند تا بار دیگر به مواد مخدر آلوده نشوند.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به انتقال این افراد به مرکز ترک اعتیاد شفق گفت: برخی از افراد دستگیر شده معتاد نبودند و برای آموزش مهارت حرفهای به مرکز بهاران منتقل شدند.
ارسال نظر