به گزارش حوزه شهری پارس نیوز، وحید حسینی در گفت‌وگو با تسنیم درباره علل معضل آلودگی و راهکارهای مقابله با آن اظهار داشت: یکی از مهمترین علت‌ها تردد خودروهای فرسوده در سطح شهر است و برخی از این وسایل نقیله؛ تاکسی‌های شهری هستند که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

وی متولی اصلی تعویض خودروهای فرسوده را ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت و خودروسازان خواند و افزود: بیش از صد هزار خودروی فرسوده وجود دارد که بهتر بود به جای اعطای وام برای خالی کردن انبارهای خودروسازی به بهبود وضعیت آنها رسیدگی شود.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران بیان داشت: نزدیک به صد هزار نفر از متقاضیان برای دریافت وام خودرو ثبت نام کردند و به‌دنبال دریافت خودرو هستند اما خودروهای فرسوده که یکی از عوامل آلودگی هستند روی دست مانده و صاحبان آن هم معطل تسهیلات لازم هستند.

حسینی عنوان کرد: افرادی که برای خودروهای فرسوده ثبت نام کرده و مدارک ارائه کردند هنوز معطل هستند و این تعلل به خاطر ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت و خودروسازی ها است که امیدواریم هرچه زودتر این مشکلات حل و فصل شود.

وی ادامه داد: درباره رسیدگی به خودروهای فرسوده و تعویض آنها قانون هم داریم و برای این مهم در سال 90 قانون از سوی هیات وزیران تصویب شد اما اجرای آن به درستی انجام نگرفته است.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران یکی دیگر از عوامل تولید آلودگی هوا را موتورسیکلت‌های غیر استاندارد دانست و گفت:‌ موتورسیکلت‌های تولید کشور 5 برابر یک خودرو یورو 2 آلودگی تولید می کنند که این موضوع تاسف‌بار است.

حسینی تصریح کرد: باید به سمت استفاده از موتورسیکلت‌های برقی برویم و از وسایل نقلیه کاربراتوری در شهر استفاده نشود چرا که موتورها و خودروهای کاربراتوری یکی از عوامل مهم تولید آلاینده‌ها هستند.

وی اضافه کرد: متاسفانه خودروهای کاربراتوری در شهر تردد می‌کنند و هیچ راهکاری برای این منظور وجود ندارد چرا که سطح تولید آلاینده‌های آنان بالا است و باید راهکارهای کدنظر به طور کامل اجرا شود.