پاسخ معاون شهردار تهران در خصوص انتقادات اعضا به شفافیت مالی در شهرداری
اینکه سندی در اختیار حسابرس قرار نمیگیرد؛ به معنای عدم شفافیت مالی نیست
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران گفت: حسابرسان تنها عملکرد یک سال مالی شرکت ها را بررسی می کنند و اسناد مالی که به سال بعد منتقل می شود را حتی اگر مدیران شرکت ها در اختیارشان قرار بدهند، قبول نمی کنند
به گزارش پارس نیوز، ناصر امانی با بیان این مطلب افزود: یکی از بارزترین مظاهر نشان دادن شفافیت مالی در شهرداری پایتخت، قرائت گزارش های حسابرسی از تمامی شرکت های وابسته به شهرداری است که در حال حاضر در شورای شهر صورت می پذیرد.
وی تصریح کرد: ما از جامعه حسابرسان کشور می خواهیم اگر سندی در اختیار دارند که مشخص می کند تا قبل از سال 85 یکی از شرکت های شهرداری تهران مورد حسابرسی قرار گرفته و حسابرسی اش در شورای شهر قرائت شده، حتما آن را رسانه ای کنند تا افکار عمومی در جریان قرار بگیرند.
امانی با اشاره به اینکه باید تاکید کنم که هم اکنون حسابرسی از شرکت های زیرمجموعه های شهرداری پایتخت طی 2 مرحله انجام می شود، خاطرنشان کرد: یک بار حسابرسان منتخب مجامع شرکت ها و یکبار حسابرسان شورای شهر تهران این کار را انجام می دهند و این اقدام نیز گواه کاملی برای شفافیت مالی در شهرداری تهران است.
وی ادامه داد: اینکه حسابرسی در گزارش خود اعلام می کند که یک یا چند سند مالی از سوی شرکت در اختیارش قرار نگرفته است، کاملا طبیعی است و برای همه شرکت ها و یا سازمان هایی که مورد حسابرسی قرار می گیرند این بندهای شکلی وجود دارد و به معنای عدم شفافیت مالی نیست.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با تاکید براینکه حسابرسان تنها عملکرد یک سال مالی شرکت ها را بررسی می کنند،گفت: آنها اسناد مالی که به سال بعد منتقل می شود را حتی اگر مدیران شرکت ها در اختیارشان قرار بدهند، قبول نمی کنند زیرا خود را موظف به بررسی سندهای مالی همان سال می دانند. ضمن اینکه مدت حسابرسی حسابرسان هم محدود بوده و چنانچه اسنادی بعد از تاریخ حسابرسی در اختیارشان قرار بگیرد، نمی پذیرند.
وی تاکید کرد: طبیعی است که در چنین شرایطی حسابرس اعلام می کند که اسنادی در اختیارش قرار نگرفته و این قطعا به معنای عدم شفافیت مالی نیست.
امانی افزود: در حال حاضر در پرتال شهرداری تهران و در قسمت مربوط به معاونت مالی و اقتصادی سندهای مالی شهرداری در اختیار عموم مردم قرار گرفته و این حرکت خود نیز حاکی از شفافیت مالی در شهرداری پایتخت است.
وی تصریح کرد: مدیریت شهری قبول دارد که یکسری اشکالات شکلی در حسابرسی های شرکت های وابسته به شهرداری وجود دارد اما باید اعلام کنم که این مساله کاملا طبیعی است که البته شهرداری تهران درصدد رفع آنان است.
امانی با بیان اینکه فلسفه حسابرسی از بین بردن خطاها و اشکال هاست، خاطرنشان کرد: مدیران شهرداری در همه زمینه ها اشکالات مسلمی که از سوی شورای شهر تهران اعلام شود را می پذیرند و در صدد رفع آن برخواهند آمد.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تفریغ بودجه سال 92 شهرداری تهران به شورای شهر ارایه شده و به تصویب اعضای محترم رسیده است، اظهارداشت: افتخار شهرداری تهران اینست که تفریغ بودجه آن هیچ عقب ماندگی نداشته و سال به سال بررسی و توسط شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسیده است.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران در پایان گفت: همان طور که بارها تاکید کرده ایم یکی از سیاست های قطعی شهرداری تهران از سال 85 تاکنون ، ایجاد انضباط مالی و شفافیت عملیات حسابداری و هزینه ها بوده و خواهد بود.
ارسال نظر