عبدالحسین مختاباد در بررسی این طرح گفت: در لایحه ای که ارائه دادم عنوان کردم در شهری زندگی می کنیم که ابرشهر نام گرفته است. تهران نماد ایران است اما در علائم زندگی شهری بسیاری از مسائلش به روال ۵۰ سال قبل است.

وی گفت: تابلوهای راهنمایی خط کشی های عابر پیاده و غیره از جمله این موارد هستند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: ما در برخی حوزه ها مانند نظافت بسیار خوب عمل کرده ایم اما در زمینه تابلوها و نمادهای شهری عقب مانده هستیم.

وی با اشاره به کشورهای پیشرفته دنیا گفت: تابلوها در بسیاری از کشورهای پیشرفته الکترونیکی هستند اما ما اصلا در مسیر مدرن سازی نشانه های شهری حرکت نکردیم.

مختاباد افزود: ما در این زمینه نیاز به مدیریت واحد هم داریم تا تابلوها به یک شکل و به یک کیفیت باشند.

 یک فوریت این طرح پس از رای گیری اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید.

همچنین رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران درخواست کرد تا برای حل مشکلات آسیب‌های اجتماعی، وزارتخانه رفاه و تامین اجتماعی ایجاد شود.

محسن سرخو در جلسه علنی روز سه‌شنبه شورای شهر تهران با بیان اینکه در تهران به عنوان اُم‌القرای کشورهای اسلامی شاهد صحنه‌های ناهنجاری هستیم، گفت: این صحنه‌های ناهنجار توسط اتباع بیگانه در سر تقاطع‌ها و چهارراه‌ها رخ می‌دهد؛ کودکانی که مجبور به دستفروشی و تکدی‌گری می‌شوند. باید مشخص شود متولی ساماندهی این وضع چه کسی است، نیروی انتظامی یا شهرداری؟ چه کسی باید در این رابطه احساس مسئولیت کند و تکلیف قانونی کدام نهاد، رسیدگی به این وضع است؟

وی با بیان اینکه باندهای مافیایی تکدی‌گری در پایتخت وجود دارد، گفت: باید مسئولین دست به دست هم چنین صحنه‌های ناهنجاری را از سطح شهر پاکسازی کنند.

سرخو همچنین به اشتغال غیرمجاز اتباع بیگانه اشاره کرد و گفت: باید در این خصوص چاره‌اندیشی شود.

در ادامه فاطمه دانشور رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر هم با بیان اینکه در دولت گذشته سه وزراتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در هم ادغام شد، گفت: در حال حاضر تمام مسائل اجتماعی در یک معاونت اجتماعی وزارت رفاه بررسی می‌شود.

وی درخواست کرد تا برای حل مشکلات آسیب‌های اجتماعی، وزارتخانه رفاه و تامین اجتماعی ایجاد شود.

دانشور ادامه داد: وضعیت آسیب‌های اجتماعی آنقدر هشداردهنده است که با یک معاونت نمی‌توان آن را ساماندهی کرد و مجلس و دولت هر چه سریعتر به این موضوع رسیدگی کنند.

در ادامه رحمت‌اله حافظی رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران افزود: وظیفه اصلی مقابله با متکدیان، وزارت رفاه و بهزیستی است و شهرداری موظف به همکاری با آنهاست.

وی با اشاره به بازدیدی که همراه با معاونت اجتماعی شهرداری از میدان شوش داشته است، گفت: ساعت ۱۲ شب، هزار نفر علناً در این میدان مواد مخدر مبادله می‌کنند و کف پارک این میدان ۲۰۰ نفر از دختر ۲۳ ساله گرفته تا افراد مسن در حال استعمال مواد مخدر هستند.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران درخواست کرد: در یک جلسه غیرعلنی گزارشی از محله شوش ارائه شود.