به گزارش پارس به نقل از ایسنا، سیدابوالفضل رضوی صبح امروز در نشست تخصصی پژوهشکده دانش‌پژوه، با بیان این‌که شهر تهران دارای میراث فرهنگی و گردشگری بسیاری است و نیازمند یک توسعه پایدار و متوازن نیز هست، افزود: اگر یک دهم هزینه‌های خروج از پایتخت را که برابر 30 سال بودجه کل کشور خواهد شد به من بدهند در طول پنج سال به توسعه مناطق محروم و روستایی خواهم پرداخت و نرخ رشد اقتصادی کشور را 2 برابر خواهم کرد و در نهایت این نتیجه بهتری از انتقال پایتخت دارد.

60 درصد بی‌خانمان‌های تهران روستائیان مهاجرند

وی با بیان این‌که 60 درصد بی‌خانمان‌های تهران روستائیانی هستند که به این شهر مهاجرت کرده‌اند، افزود: اگر به فکر توسعه متوازن و همه جانبه روستاها باشیم و از ورود ‌آنها به شهرها جلوگیری کنیم و موجب بزرگتر شدن تهران از لحاظ جمعیتی نشویم، ‌قطعاً وضعیت بهتری نسبت به حال پیدا خواهیم کرد.

رضوی در ادامه با اشاره به این‌که برای رسیدن به یک توسعه پایدار نیازمند مشارکت همه جانبه تمام نهادهای کشور هستیم، گفت: برگزاری جلسات هم اندیشی درباره توسعه کشور بسیار مفید است، اما باید بدانیم که تنها حرف زدن کاری را از پیش نمی‌برد چرا که توسعه یک فرآیند مستمر و درون‌زاست و نیازمند فراهم کردن شرایط برای حضور و بروز تمام اندیشه‌ها، افکار و نیز تحمل انتقادات سازنده و پیش برنده است.

وی در پایان با تأکید بر این‌که برای توسعه نیازمند اصلاح فرهنگ کشور و نیز مشخص کردن جایگاه نظم و دقت در امور اقتصادی و اجتماعی هستیم، اظهار کرد: توسعه نیازمند سه پایه اساسی است که اگر هر سه توأمان با هم وجود نداشته باشد و قوت و انسجام مشابهی نداشته باشد به این زودی‌ها پیشرفت نخواهیم کرد و ‌آن سه رکن اساسی همان مدیریت، ارتباطات و تکنولوژی است. بدون این سه رکن هرگز راه به توسعه پایدار و مستمر نخواهیم برد.