به گزارش پارس، احمدی مدیر کل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش در مراسم رونمایی از خودروهای ویژه سرویس دانش‌آموزی گفت: برای سرویس‌های مدارس برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است.
 
وی با بیان اینکه مسئله رفت‌وآمد دانش‌آموزان پدیده‌ای است که چند سالی است گسترش یافته گفت: باید این موضوع بازنگری اندیشمندانه شود تا مشکلی برای دانش‌آموزان ایجاد نشود.
 
احمدی افزود: وقایعی در رفت‌وآمدهای دانش‌آموزان به وجود می‌آمد که با ساماندهی خودروها این مشکلات کمتر می‌شود.
 
به گفته مدیر کل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش در حال حاضر 13 درصد دانش‌آموزان از سرویس مدارس استفاده می‌کنند.
 
وی تأکید کرد: باید برنامه‌های تمام سرویس‌ها تحت شبکه‌ای قابل کنترل و مدیریت باشد تا بتوانند ساماندهی همه‌جانبه‌ای انجام دهند.
 
احمدی با بیان اینکه در تهران 16 هزار خودرو برای سرویس مدارس داریم، گفت: 8 هزار خودرو شخصی است و این مطلوب نیست.
 
همچنین سرهنگ جهانی معاون فرهنگی و اجتماعی راهور ناجا با حضور در این مراسم گفت: تا پایان سال 93 حدود 10 هزار راننده سرویس مدرسه را آموزش داده‌ایم.
 
وی با بیان اینکه طرح خودروهای ویژه دانش‌آموزی امسال اجرایی می‌شود و در ابتدای کار هستیم، گفت: باید حمایت همه‌جانبه‌ای صورت گیرد.
 
وی با بیان اینکه خانواده‌ها باید حساسیت به خرج دهند و بچه‌هایشان را دست هر کسی نسپارند، گفت: سال گذشته تصادفات رانندگی سرویس‌های مدارس به حداقل رسید و حتی هیچ تصادف فوتی و منجر به جرح نداشتیم.
 
در ادامه این مراسم طیبی مدیر کل اتحادیه تاکسی‌رانی شهر تهران در خصوص سامانه جدید سرویس مدارس، گفت: در این سامانه از تکنولوژی ارزیابی و پایش ناوگان دانش‌آموزی برای والدین و اولیای مدرسه استفاده کرده‌ایم و رفتار رانندگان را اصلاح می‌کنیم.
 
وی با بیان اینکه دانش‌آموزان در هنگام ورود به خودرو انگشت‌ ساعت‌زنی دارند، گفت: حتی زمانی که از خودرو خارج و وارد مدرسه می‌شوند هم انگشت‌نگاری می‌شوند و از نقطه ابتدا و انتها چک می‌شوند تا مشکلی ایجاد نشود.
 
طیبی افزود: کنترل در طول مسیر با TPS رصد می‌شود و اگر تخلفی صورت گیرد اطلاع‌رسانی می‌شود.
 
وی تأکید کرد: همچنین دوربین‌های نظارتی تمام وقایع را ضبط کرده و در صورت نیاز در اختیار والدین قرار می‌دهیم.