به گزارش خبرنگار حوزه شهری پارس نیوز، پیش از ظهر امروز ایستگاه عبدل آباد با حضور شهروندان تهرانی، شهردار تهران و برخی از اعضای شورای شهر تهران به بهره برداری رسید.ایستگاه مترو عبدل آباد در زیربنای ۱۱ هزار متر مربع اجرا شده است.
 
برای ساخت این ایستگاه که صددر صد توسط کارگران و مهندسین داخلی اجرایی شده، ۸۲ هزار مترمکعب خاکبرداری انجام شده و ۴ هزار تن میلگرد، ۲۷ هزار مترمکعب بتن و ۲۵ هزار مترمربع قالب به ‌کار رفته است.
 
ایستگاه عبدل آباد همانند دیگر ایستگاه‌های مترو تهران به پله های برقی، سیستم تهویه و اطفای حریق و دیگر امکانات موردنیاز تجهیز شده است.
 
بخش جنوبی خط ۳ مترو تهران به طول ۱۲ کیلومتر حدفاصل چهارراه ولی عصر(عج) تا اتوبان آزادگان در جنوب غرب تهران، سال گذشته در فاز نخست با پنج ایستگاه به بهره برداری رسید که به تدریج ایستگاه های عبوری پس از تکمیل به این خط اضافه می شوند؛ بخش میانی این خط نیز دو سال پیش با حدود هفت کیلومتر در حدفاصل چهارراه ولی عصر(عج) تا ایستگاه شهید بهشتی افتتاح شده بود.
 
بخش شمالی خط ۳ مترو تهران به طول حدود ۱۸ کیلومتر از ایستگاه مترو شهید بهشتی تا شهرک قائم در شمال شرق تهران(منطقه ازگل) تا نیمه اول سال جاری راه اندازی خواهد شد تا طولانی ترین خط مترو پایتخت به عنوان شاهرگ حیاتی حمل و نقل پایتخت با ظرفیت روزانه جابجایی یک میلیون مسافر و با ۳۷ کیلومتر به طور کامل سرویس دهی کند.
 
سیدجعفر تشکری هاشمی معاون شهردار تهران  هم با اشاره به افتتاح ایستگاه عبدل آباد در نیمه جنوبی خط ۳ مترو تصریح کرد: ایستگاه عبدل آباد ازجمله ایستگاه هایی است که با تمامی تجهیزت از جمله پله برقی ها و سیستم تهویه هوا  به مرحله بهره برداری رسیده است.
 
وی با تاکید بر اینکه خط ۳ مترو مصادقی از اقتصاد مقاومتی و کاهش فاصله شمال و جنوب پایتخت است، گفت: با بهره برداری از ایستگاه های نیمه جنوبی ازجمله ایستگاه عبدل آباد مردم جنوب غرب تهران دسترسی سریع تری به حمل و نقل عمومی خواهند داشت .
 
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه توسعه حمل ونقل عمومی و سیستم یکپارچه حمل ونقل در جنوب شهر بیش از شمال شهر احساس می شود، تصریح کرد: طی دو سال اخیر تلاش شده توسعه یکپارچه حمل ونقل عمومی در مناطق جنوب شهر تهران گسترش یابد.
 
تشکری هاشمی با بیان این که بخش جنوبی خط سه مترو با ۱۲ کیلومتر طول، از بزرگراه آزادگان در جنوب غرب تهران تا چهارراه حضرت ولی عصر(عج) در مرکز شهر امتداد دارد، گفت: با راه اندازی کامل  ایستگاه های نیمه جنوبی این خط، یک میلیون جا به جایی به ظرفیت روزانه متروی تهران اضافه خواهد شد.
 
معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اکنون سرفاصله حرکت قطارها میانگین ۵ دقیقه است، گفت: برخی شهروندان از افزایش سرفاصله حرکت قطارها گله مند هستند، گرچه  این افزایش قابل قبول نیست، اما در برخی موارد به ناچار حرکت قطار در برخی خطوط با تاخیر صورت می گیرد. به عنوان مثال به دلیل حفاری فاضلاب  و نشت  آب به شبکه زهکش در روز جمعه در خط یک مترو حرکت قطار با  دو دقیقه تاخیر در هر سرفاصله صورت گرفته است .
 
وی با بیان اینکه سرفاصله حرکت قطارها در خط یک ۴ دقیقه و در خط ۳ و ۴ نیز بیش از این است، گفت: قبول دارم که باید سرفاصله حرکت قطارها در خط ۳ و ۴ را کاهش دهیم، اما قطعات قطارها در گمرک مانده بود و اخیرا توانستیم نسبت به رهاسازی و ترخیص آنها اقدام کنیم.
 
تشکری‌هاشمی با بیان اینکه ۶۰ درصد واگن‌ها در داخل کشور ساخته می‌شود، ادامه داد: تلاش داریم با ترخیص کالاها از گمرک در طول سال ۹۴، قطارهای بیشتری به خط ۳ و ۴ مترو تزریق کنیم.