به گزارش پارس به نقل از ایسنا، همزمان با حادثه سقوط یک هواپیمای مسافرتی دیگر در حوالی مناطق مسکونی فرودگاه مهرآباد بار دیگر بسیاری از کارشناسان با حمایت ضمنی شهردار تهران به انتقاد از وجود چنین فرودگاه بزرگی در حوالی پایتخت پرداختند و این مسئله را خطری زیرپوست شهر خواندند که هر لحظه امکان صدمه زدن به ساکنان تهرانسر و دیگر همسایه‌های مهرآباد را دارد.
 
هرچند وزارت راه و شهر سازی هرگز نسبت به این موضوع واکنشی قطعی نشان نداد اما تلاش کرد با مدیریت پروازهای مهرآباد قدری از فشار کار آن با هدف افزایش آسایش مردم فراهم کند.
 
دستور آخوندی مبنی بر ممنوعیت پروازهای برنامه‌ای از ساعت 12 شب تا 5 صبح در مهرآباد نقطه اوج این کار بود تا با بازدید معاون وزیر راه از فرودگاه پیام کرج و سرعت گرفتن مراحل تکمیل فرودگاه امام خمینی به عنوان دو گزینه جانشین مهرآباد گمانه زنی‌ها نزدیک به واقعیت شود.
 
با وجود این اما وزارت راه اعلام کرد که با توجه به حجم بالای مسافران مهرآباد – چیزی در حدود 14 میلیون مسافر در سال – نمی‌توان امیدی به تعطیلی این فرودگاه در کوتاه مدت داشت و برنامه‌های جایگزین نیاز به سال‌ها بررسی دارد.
 
حالا و با گذشت چند ماه از این گمانه زنی‌ها اعضای شورای شهر تهران اعلام کرده‌اند در آینده‌ی نزدیک برنامه‌ای برای انتقال مهرآباد وجود نخواهد داشت و هرچند تلاش‌ها برای کاهش تعداد پروازهای آن ادامه دارد، اما هرگز رنگ و بوی تعطیلی به خود نخواهند گرفت.
 
البته پیش از این نیز با افتتاح چند طرح جدید در مهرآباد و کلنگ زنی برنامه‌های عمرانی به نظر می‌رسید که تحلیل‌های ابتدایی پیش از آنکه ریشه در واقعیت داشته باشند به احساسات پس از حادثه برمی‌گردند.
 
به این ترتیب پرترددترین فرودگاه کشور به عمر چندین دهه‌ای خود در همسایگی تهران ادامه خواهد داد تا با وجود گوشزد کردن خطرات، آلودگی‌ها و مشکلات ترافیکی هم چنان زور عملیات هوانوردی بر همسایگان مهرآباد بچربد، زوری که هرچند با تمهیدات اندیشده شده به در ماه‌های گذشته به روندی کاهشی رسیده، اما هنوز چند صد پرواز دائمی را در بر می‌گیرد.