مخالفت استانداری با نمايشگاه های مناسبتی/جزئیات توزيع نان آزاد در تهران
معاون برنامه ريزي و اشتغال استانداري تهران در جلسه تنظيم بازار گفت: هيچ نوع افزايش قيمتی در بخش نان يارانه ای در سال ۹۴ نداريم و قيمت نان يارانه ای همچون سال ۹۳ به قوت خود باقيست.
به گزارش پارس به نقل از مهر؛ جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران با محوریت برنامه ریزی به منظور تنظیم بازار ماه مبارك رمضان به ریاست نعمت الله تركی،معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری تهران و با حضور اعضای كارگروه برگزار شد.
وی با بیان اینكه برای تنظیم بازار ماه مبارك رمضان نیاز به هماهنگی دستگاه های اجرایی به تفكیك مسئولیت ها وجود دارد، گفت: برای تنظیم بازار با سه فرآیند مواجه هستیم كه همكاری دستگاه ها اهمیت دارد.در بخش تامین كالا جهادكشاورزی و تعاون روستایی وارد شده است و مقرر شد تامین اقلام ماه مبارك رمضان برنامه ریزی شود.
تركی افزود: تامین كالاهای پرمصرف همچون برنج،خرما و حبوبات در اولویت قرار دارد و در زمینه فراهم سازی نیازها به گوشت قرمز و گوشت و مرغ مشكلی وجود ندارد.
معاون استاندار با تاكید براینكه بررسی قیمت های كالاهای مورد نیاز ماه مبارك رمضان باید با نظارت انجام شود گفت:با وجود نوساناتی كه در حوزه قیمت گوشت مرغ و گوشت قرمز شاهد بودیم ظرفیت تولیدی خوبی وجود دارد و نسبت به سال گذشته شاهد افزایش ۱۲ درصدی تولید هستیم.
وی افزود:۸۰ هزار تن مرغ منجمد ذخیره سازی شده است و در زمینه توزیع مرغ گرم نیز همچون گذشته عمل می شود.
تركی با بیان اینكه شركت پشتیبانی امور دام به خوبی در ذخیره سازی ها اقدام كرده است گفت:در تامین گوشت قرمز به جایی رسیده ایم كه استان تهران می تواند صادر كننده باشد.
معاون برنامه ریزی استانداری بر سازماندهی صنوف و رفع تداخل در توزیع مایحتاج مورد نیاز مردم در ماه رمضان تاكید كرد و گفت: برقراری ارتباط مستمر با اتحادیه ها به منظور توزیع اقلام صنوف با مدیریت صحیح اهمیت زیادی دارد.
استفاده از ظرفیت فروشگاه ها و مراكز میوه و تره بار در عرضه
وی از برگزار نشدن نمایشگاه عرضه مستقیم كالاها در ماه مبارك رمضان خبر داد و گفت:امسال با بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم كه نمایشگاه های مناسبتی از جمله در ماه رمضان رضایتمندی مطلوبی به همراه ندارد و اغلب كالاها از كیفیت مناسبی برخوردار نیست به همین جهت امسال پیشنهاد برگزاری نمایشگاه طرح ضیافت را نداریم.
تركی گفت:به جای نمایشگاه ها می توان از ظرفیت فروشگاه های زنجیره ای استفاده كرد و فروش های فوق العاده نیز علاوه بر ایجاد رقابت میان صنوف بستر خوبی برای تامین مایحتاج مردم ایجاد می كند.
معاون استاندار با اشاره به اینكه وجود ۱۷۰مركز عرضه میوه وتره بار در تهران بخش زیادی از مشكلات توزیع اقلام را مرتفع می كند گفت:با برنامه ریزی صحیح می توان از ظرفیت های موجود به جای برگزاری نمایشگاه بهره گرفت.
بخش دیگری از دستور جلسه امروز تنظیم بازار به بررسی وضعیت آرد و نان در استان اختصاص داشت.
نعمت الله تركی در این بخش با اشاره به اینكه براساس بخشنامه ابلاغ شده در سال گذشته مقرر شد ۲۰ درصد از نانوایی های استان آزاد پز شوند، گفت:این ظرفیت در استان تهران محقق شد و حدود ۱۷۰۰ نانوایی دراستان در تولید نان لواش،تافتون،سنگگ و بربری آزاد پز شدند.
وی با بیان اینكه نتیجه اجرای طرح آزاد پزی نان با نقطه مطلوب فاصله دارد، افزود:طرح آزاد پزی نان از نانوایی های بالای شهر تهران آغاز شد و در بخش كیفیت نیز بررسی ها نشان می دهد رضایتمندی به همراه داشته است و بااین وجود ظرفیت اجرای بهتر این طرح وجود دارد.
تركی عنوان كرد: قرار است كمیته ای متشكل از اداره غله، امور اصناف و اعضایی از استانداری در زمینه تهیه الگوی اصلی كیفیت نان وارد شوند تا تعریف واحدی از نان با كیفیت با دستورالعمل ارایه شود.
فعالیت ۲۴ درصد از نانوایی های استان به شكل آزادپز
وی در ادامه با انتقاد از برخی اطلاع رسانی های اشتباه در قیمت نان گفت:هیچ نوع افزایش قیمتی در بخش نان یارانه ای در سال ۹۴ نداریم و قیمت نان یارانه ای همچون سال ۹۳ به قوت خود باقیست.
تركی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه افزایش قیمت در نان یارانه ای گزارش های خود را منعكس كنند.
معاون استاندار همچنین نانوایی های آزاد پز را موظف دانست تا با نصب پلاكارد و یا تابلو، شهروندان را از توزیع نان آزاد پز در واحد خود باخبر كنند تا مراجعه كنندگان با آسودگی خیال نان تهیه كنند.
در این جلسه براساس گزارش های بیان شده اعلام شد: از یك هزار و ۱۷۷ واحد نانوایی سنگك ۳۰۷ واحد در استان تهران آزاد پز شده اند.
همچنین از ۲ هزار و ۸۶۰ واحد نانوایی لواش،تافتون و بربری ۶۱۲ واحد آزاد پز شده اند.
براساس گزارش اعلام شده جمعا از ۸ هزار و ۶۰۰ نانوایی صنفی و صنعتی حدود ۲۴ درصد و معادل یك هزار و ۷۳۹ واحد نانوایی در استان آزاد پز شده اند.
ارسال نظر