به گزارش پارس به نقل از ایسنا، محمدباقر قالیباف در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره رسانه‌های شهری با تاکید بر اینکه «هدف همه ما برداشتن گام به جلو و پیشبرد امور شهر است» گفت: اینکه شهر محل زندگی از بعد مادی و معنوی برای شهروندان و برای کشور و دنیا مایه افتخار باشد از اهداف ماست.

وی ادامه داد: در مدت زمان قریب یک دهه که بنده در شهرداری بودم شهر به نقطه ای رسیده است که برای پیشرفت، تنها با تهیه امکانات مادی و هزینه کردن قابل پیشرفت و رشد نیست و در این مرحله تنها مشارکت یکایک شهروندان برای پیشرفت شهر لازم است.

وی تاکید کرد: در جایگاه فعلی مردم و شهروندان باید برای پیشرفت شهرشان مشارکت داشته باشند در غیر این صورت به جایگاه قابل توجه دیگری نمی‌رسیم و طبیعی است که برای این هدف تنها بستر رسانه‌ها هستند.

شهردار تهران با اشاره به سخنرانی خود در چهاردهمین نشست کنفرانس حمل و نقل و ترافیک گفت: در دو هفته گذشته در این نشست نیز اعلام کردم که در حوزه زیرساخت اقدامات جدی انجام شده است. مشکلات شناسایی و راهکارها ارائه شده‌اند، اما اکنون به مرحله‌ای رسیدیم که نیازمند تغییر رفتار ترافیکی در شهر هستیم و این تغییر رفتار باید در مجموعه مردم اتفاق بیفتد چرا که تنها راه پیشرفت ما توجه به تغییر رفتارهاست و رسانه ها باید این تغییر رفتارها را رقم بزنند.

وی در ادامه اظهار کرد: اگر از من سوال شود که فلسفه نظام اسلامی و شکل‌گیری آن چیست می‌گویم فلسفه شکل‌گیری دولت اسلامی این است که آگاهی را در بین مردم توسعه دهد و بالابردن آگاهی مردم مهم‌ترین رسالت رسانه‌هاست. در حوزه شهری نیز باید در اولین گام مردم را به حقوق خود آگاه کنیم تا شهروندان حقوق خود را مطالبه کنند و این مهم‌ترین گامی است که به کمک رسانه‌ها می‌توان برداشت.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه اگر مشارکت رخ دهد و اعتمادسازی شکل بگیرد جامعه به سمت پیشرفت حرکت خواهد کرد، گفت: شهرداری با آغوش باز انتقادها، روحیه مطالبه‌گری و ایجاد چالش برای بهبود امور را می‌پذیرد.

شهردار تهران افزود: در شهرداری تهران همه از بنده گرفته و همکاران روزی 15 ساعت بی‌وقفه کار می‌کنیم، از این جلسه به جلسه دیگر و از این بازدید به بازدید دیگری می‌رویم و در تمام این مدت نیم‌ساعت نیز زمان استراحت نداریم، اما گاهی یادداشت‌هایی می‌بینیم که دور از انصاف است و آن‌جاست که خستگی بر تن همکاران من می‌ماند، درحالی‌که این زیبنده جامعه ما نیست.

وی با تاکید بر اینکه مردم نیازمند امید هستند گفت: در همه سختی‌ها نباید به گونه‌ای عمل کنیم که جامعه ما احساس ناامیدی کند.

به گزارش ایسنا نخستین جشنواره‌ رسانه‌های شهری با برگزیده شدن 16 نفر از روزنامه‌ها، 10 نفر از خبرگزاری‌ها، ‌8 نفر تلویزیون، 9 نفر رادیو، 4 نفر در بخش عکس، 7 نفر در بخش کاریکاتور، 2 نفر در بخش مدیریت جهادی ، 6 رسانه برتر و 6 فعال در حوزه جشنواره برگزار شد. در این جشنواره سید میثاق اختر خبرنگار ایسنا در بخش گفت‌وگو برنده جایزه برگزیده و مژگان انصاری خبرنگاردیگر ایسنا نیز در همین بخش شایسته تقدیر معرفی شدند. همچنین سیما باقرپور از خبرنگاران دیگر ایسنا نیز در بخش خبر شایسته تقدیر عنوان شد.